Παναθηναϊκός: Μαξ μέσα, Βαγιαννίδης έξω για Μπάνια Λούκα

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

Εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού έμεινε ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Ο διεθνής αμυντικός που δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την ΑΕΚ και το ίδιο συνέβη και για την πρεμιέρα στο Conference League με τη Μπάνια Λούκα στη Βοσνία (3/10). 

H ενημέρωση του Παναθηναικού:

«Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, πριν την αναχώρηση για την Μπάνια Λούκα της Βοσνίας όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Μπόρατς για την 1η αγωνιστική του League Phase του Conference League, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης ο Παναθηναϊκός στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. O Φίλιπ Μαξ συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης για τη Βοσνία. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας,Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ».





Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.