Παναθηναϊκός: «Καίγεται» για στόπερ, κοιτάζει τον Χατζηδιάκο

Metrosport Team03 Ιουνίου 2024

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα στον Παναθηναϊκό, με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς να επικεντρώνεται αρχικά στον διάδοχο του Φατίχ Τερίμ και έπειτα να ακολουθεί η κάλυψη των κενών στο ρόστερ. «Φλέγων» ζήτημα αποτελεί για τους «πράσινους» η θέση του στόπερ, με τον όνομα του Παντελή Χταζηδιάκο να βρίσκεται ψηλά στην σχετική λίστα. 

Αφού, λοιπόν, μπει τέλος στο «σίριαλ» με τον νέο προπονητή, στον Παναθηναϊκό έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση τουλάχιστον ενός στόπερ για το κέντρο της άμυνάς τους και το όνομα του 27χρονου διεθνούς κεντρικού αμυντικού έρχεται ξανά σε πρώτο πλάνο.

Μια περίπτωση που μπορεί να θεωρείται υλοποιήσιμη για τους «πράσινους», αφού ο Έλληνας διεθνής δεν βρήκε τα πράγματα όπως θα ήθελε στην Κάλιαρι. 

Στην Ιταλία, δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Κλαούντιο Ρανιέρι, έπαιξε μόλις 15 αγώνες συνολικά στην ομάδα της Σαρδηνίας, η οποία μάλιστα εξασφάλισε την παραμονής της στη Serie A μόλις δύο αγωνιστικές πριν απ’ το φινάλε και μολονότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027, θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό την επόμενη σεζόν.

Για τον Παναθηναϊκό αποτελεί μια πολύ καλή λύση, καθώς εκτιμάται πως δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο προσαρμογής,  καθότι έφυγε απ’ τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού σε ηλικία 14,5 ετών για να ενταχθεί στην Αλκμάαρ.

Σε κάθε περίπτωση, οι «πράσινοι» διατηρήσαν δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του διεθνούς στόπερ απ’ το περασμένο καλοκαίρι, με πιο πιθανό το σενάριο δανεισμού με οψιόν αγοράς να φαντάζει ως μία προοπτική που μπορεί να ωφελήσει όλες τις πλευρές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.