Παναθηναϊκός: Ίνγκασον, ο πιο ακριβός αμυντικός!

Metrosport Team16 Ιουλίου 2024

Ο Σβέριρ Ίνγκασον επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά την θητεία του στον ΠΑΟΚ, για να ενισχύσει τα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. 

Ο Ισλανδός στόπερ, μάλιστα, αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία του «τριφυλλιού». Πληροφορίες αναφέρουν πως δαπανήθηκαν περίπου 3,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του από τη Μίντιλαντ, ποσό που υπερβαίνει τα 1,8 εκατ. ευρώ που είχαν δοθεί το 2008 από την πολυμετοχική διοίκηση του Παναθηναϊκού για να έρθει ο Χρήστος Μελίσσης από τον ΠΑΟΚ.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί το πέμπτο ακριβότερο απόκτημα στην ιστορία των «πράσινων», καθώς πιο πολύ στοίχισαν μόνο οι μεταγραφές του Μιχάλη Κωνσταντίνου από τον Ηρακλή το 2001 για 9 εκατ. ευρώ, του Τζιμπρίλ Σισέ από τη Μαρσέιγ το 2009 για 8 εκατ. ευρώ, του Σεμπαστιάν Λέτο από τη Λίβερπουλ το 2009 για 4 εκατ. ευρώ και του Μαρσέλο Μάτος από την Κορίνθιανς το 2009 για 3,8 εκατ. ευρώ.

Ανάλογα χρήματα με του Ίνγκασον είχαν στοιχίσει και οι μεταγραφές των Κώστα Κατσουράνη από την Μπενφίκα το 2009 και του Άντραζ Σπόραρ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2022.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.