Παναθηναϊκός: «Φιλική» τεσσάρα κόντρα στη Βίνερ Βικτόρια με κορυφαίο τον Γερεμέγεφ (vids)

Metrosport Team26 Ιουνίου 2023

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-0 επί της Βίνερ Βικτόρια στο πρώτο του φιλικό στην Αυστρία. Καλή εμφάνιση απο τον Γερεμέγεφ στο πρώτο μέρος και απο τους Καλοσκάμη και Μπιλάλ στο δεύτερο, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν οι Αϊτόρ και Ζέκα.

To πρώτο του φιλικό επι αυστριακού εδάφους έδωσε ο Παναθηναϊκός, κερδίζοντας τη Βίνερ Βικτόρια με 4-0. Ο Γερεμέγεφ ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης για τους πράσινους σκοράροντας το δεύτερο και έχοντας ρόλο στο πρώτο γκολ. Το τρίτο γκολ πέτυχε ο Καλοσκάμης και το τέταρτο ο Μπιλάλ.

Το παιχνίδι ήταν προπονητικού χαρακτήρα και το κάθε μέρος διήρκησε 35 λεπτά (70 λεπτά αγώνας). Στα θετικά για το τριφφύλι ήταν οι επιστροφές των Αϊτόρ και Ζέκα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στη δράση μετά από 246 μέρες και τη ρήξη χιαστού που υπέστη, ενώ ο Έλληνας μέσος φόρεσε ξανά τα πράσινα μετά από έξι χρόνια.

Το πρώτο μέρος είχε σε γενικές γραμμές λίγες καλές φάσεις, ειδικά στα πρώτα λεπτά. Στην πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε. Σε μια φάση που ο Γερεμέγεφ την κυνήγησε μέχρι τέλος, ο Γκρόντζιτς στην προσπάθειά του να απομακρύνει την έστειλε στα δίχτυα του.


Οι πράσινοι εξακολούθησαν να πιέζουν και να έχουν την μπάλα στα πόδια τους και βρήκαν το γκολ με τον Γερεμέγεφ στο 23ο λεπτό, έπειτα από υπέροχη κάθετη πάσα του Μπερνάρ.


Οι πράσινοι πήραν νέα πνοή με την έλευση του Αϊτόρ και τον Ζέκα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε από τα πόδια του Ισπανού ξεκίνησε το τρίτο γκολ, αλλά και το τέταρτο γκολ, με το οποίο οι πράσινοι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Η αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Τσοκάι, Πέρεθ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Παλάσιος, Γερεμέγεφ.

Οι παίκτες που έπαιξαν στο δεύτερο μέρος: Ξενόπουλος, Κάτρης, Καμπετσής, Βαγιαννίδης, Μπιλάλ, Φικάι, Φρόκου, Καλοσκάμης, Αϊτόρ, Ζέκα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.