Παναθηναϊκός-Ατέλειωτο γλέντι στο πούλμαν: Λεσόρ με μπουκάλι ουίσκι, Χουάντσο με καπνογόνο και οι γροθιές του Αταμάν

Metrosport Team27 Μαΐου 2024

Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεσήκωσαν το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στην Αθήνα κατά την επιστροφή των θριαμβευτών του Βερολίνου στην Αθήνα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης και την κατάκτηση του τίτλου στη EuroLeague.

Το «τριφύλλι» έραψε το βράδυ της Κυριακής (26/5) το έβδομο αστέρι στη φανέλα και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιφύλαξαν στον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του μια αποθεωτική υποδοχή το μεσημέρι της Δευτέρας (27/5) στο «Ελ. Βενιζέλος».

Την ίδια στιγμή, το δικό τους πάρτι έστησαν οι παίκτες του «τριφυλλιού» στο πούλμαν, στο οποίο επιβιβάστηκαν και το οποίο τους μεταφέρει στο ΟΑΚΑ για τη μεγάλη φιέστα που θα ακολουθήσει.

Από το γλέντι των πανηγυρισμών στο πούλμαν ξεχώρισε ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος εμφανίστηκε ημίγυμνος και κρατώντας στα χέρια ένα μπουκάλι ουίσκι.

Ιδιαιτέρως εκδηλωτικός ήταν και ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ, ο οποίος έδωσε το σύνθημα στους φιλάθλους με ένα καπνογόνο, ενώ το δικό του μήνυμα προς τον συγκεντρωμένο κόσμο έστειλε και ο Εργκίν Αταμάν σφίγγοντας τις γροθιές του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.