Παναθηναϊκός-Άρης: Ήττα στο Κορωπί από το πρώτο ημίχρονο

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Ο Άρης αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα στο Κορωπί, για το Πρωτάθλημα των Κ19, σε μια αναμέτρηση, όπου οι «πράσινοι» είχαν από τα πρώτα λεπτά την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαξαν το γρήγορο γκολ.

Οι παίκτες των κιτρίνων δέχθηκαν δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Το πρώτο τέρμα ήρθε στο 11′, όταν ο Μπρέγκου πήρε την μπάλα και με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Καράι και έβαλε μπροστά την ομάδα του. Στο 25′ ο Νταμπίζας έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά δεν τα κατάφερε με τον Λιναρδάκη να διπλασιάζει τελικά τα τέρματα της ομάδας του στο 43′, μετά από φάση διαρκείας, που ξεκίνησε με εκτέλεση φάουλ του Μπρέγκου. Στην επανάληψη, το «τριφύλλι» συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό και είχε ευκαιρίες και για τρίτο γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ, με το 2-0 να διατηρείται μέχρι το σφύριγμα της λήξης. 

Παναθηναϊκός: Ζώγας, Σκαρλατίδης, Φικάι (81′ Νικολετόπουλος), Λιναρδάκης, Βύντρα, Μαρκεζίνης (71′ Τακεσιάν), Μπόκος (58′ Τρίκατζης), Ζέκα (81′ Χαντζάρας), Νταμπίζας (58′ Σπαθάρης), Μπρέγκου, Λάζαρης.

Άρης: Καράι, Δουπάτσης, Καζαντζίδης, Κούλα, Σεβαστίδης, Σέφα, Βέργας, Μεμέτογλου, Καραμανλής, Χαρούπας, Βεριντιάνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.