Παναθηναϊκός: Αποστολή ανατροπής και πρόκρισης στο Conference League κόντρα στη Λανς-Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης

Metrosport Team29 Αυγούστου 2024

Την ανατροπή του 2-1 του πρώτου αγώνα στη Γαλλία απέναντι στη Λανς στοχεύει απόψε (29/8) στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός για την πρόκριση στην League Phase του Conference League.

Το «Τριφύλλι» στη δύσκολη αποστολή ανατροπής του θα έχει «όπλο» και την ατμόσφαιρα που πρόκειται να δημιουργήσουν οι φίλαθλοί του.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λανς στη ρεβάνς του 2-1, της ήττας που γνώρισε στη Γαλλία, με στόχο να ανατρέψει τα δεδομένα στο ΟΑΚΑ και να έχει ευρωπαϊκή συνέχεια, μπαίνοντας στο League Phase του Conference League.

Απόψε (21:00/ COSMOTE SPORT 2 HD) οι «πράσινοι» έχουν δύσκολη αποστολή την ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα στη Γαλλία, όμως υπάρχει πίστη για την επίτευξη του στόχου, σύμφωνα με όσα υπογράμμισε και ο Ντιέγκο Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου.

Χωρίς τη συμμετοχή του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ που υπέστη διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση, ο Ντιέγκο Αλόνσο αναμένεται να επιλέξει ενδεκάδα η οποία προκύπτει και από το rotation του αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

Η Λανς θα αγωνιστεί με αλλαγμένο το κεντρικό αμυντικό της δίδυμο, με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Μεντίνα, ενώ ο γαλλικός σύλλογος προχώρησε στην πώληση του Κέβιν Ντάνσο στην Ρόμα.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Τετέ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Ιωαννίδης.

Λανς (Γουίλ Στιλ): Σαμπά, Γκραντίτ, Σαρ, Κουσάνοφ, Αγκιλάρ, Τόμασον, Ντιούφ, Φρανκόφσκι, Ντα Κόστα, Σοτοκά, Σαΐντ.

  • Διαιτητής: Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα (Ισπανία)
  • Βοηθοί: Ντιέγκο Μπαρμπέρο, Μιγκέλ Μαρτίνεθ (Ισπανία)
  • 4ος διαιτητής: Σεσάρ Σότο Γκράντο (Ισπανία)
  • VAR: Αλεχάντρο Ερνάντεθ, Αλεχάντρο Μουνίθ Ρουίθ (Ισπανία).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.