Παναθηναϊκός: Από Άρη σε... Άρη ο Ιωαννίδης - Έτοιμος για τον τελικό

Μάνος Χατζάκης21 Μαΐου 2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης επέστρεψε σήμερα (21/5) στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, μπαίνοντας σε κανονικό ρυθμό από τον οποίο απουσίαζε τις τελευταίες εβδομάδες.

Το «ιδιαίτερο» στοιχείο στην υπόθεση επιστροφής και διαχείρισης του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος διανύει εξαιρετική σεζόν, από την άποψη της παραγωγής γκολ, είναι ότι το τελευταίο του παιχνίδι στα play off ήταν με αντίπαλο τον Άρη, στη νίκη των «κιτρινόμαυρων» στη Λεωφόρο με σκορ 0-1.

Σε εκείνο το παιχνίδι, όπου ουσιαστικά οι «πράσινοι» τέθηκαν εκτός διεκδίκησης του τίτλου του πρωταθλήαμτος, ο 24χρονος επιθετικός είχε αγωνιστεί και στα 90' του αγώνα.

Από τις 28 Απριλίου, όταν και αγωνίστηκε τελευταία φορά, κόντρα στον Άρη, ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε εντατικό πρόγραμμα θεραπείας για το πρόβλημα, που έχει στους κοιλιακούς, ενώ μετά το ματς είχε και το φραστικό επεισόδιο με οπαδούς της ομάδας του, λέγοντας πως παίζει με έξι ενέσεις.

Ο Ιωαννίδης είναι ξανά έτοιμος να μπει στο γήπεδο, συμπτωματικά και πάλι εναντίον του Άρη και σε αναμέτρηση, η οποία κρίνει τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας 2024.

Η αλήθεια είναι πως στον Παναθηναϊκό προσπάθησαν πολύ, ώστε να έχουν έτοιμο τον ποδοσφαιριστή στον τελικό, γι' αυτό και δεν μπήκαν στη διαδικασία να τον πιέσουν, όλο το προηγούμενο διάστημα, εξαιτίας της σοβαρότητας και ευαισθησίας που πάντα έχουν οι κοιλιακοί στην καθημερινότητα ενός επαγγελματία αθλητή.

Από εκεί και πέρα, στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, επέστρεψε και ο  Αϊτόρ.

Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Ακαϊντίν και οι μακροχρόνια απόντες, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.