Παναθηναϊκός: Ακυρώθηκαν οι προπονήσεις της ομάδας σε ένδειξη πένθους για τον Μπάλντοκ

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Η τραγική είδηση του θανάτου του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, σκόρπισε θλίψη στον ποδοσφαιρικό κόσμο, με τους παίκτες των Πρασίνων που δεν είναι διεθνείς να πηγαίνουν στην πρωινή προπόνηση η οποία ωστόσο αναβλήθηκε.

Όπως γίνεται γνωστό, σε ένδειξη πένθους οι άνθρωποι της ομάδας ανακοίνωσαν πως οι προπονήσεις για τους παίκτες του Αλόνσο αναβάλλονται μέχρι τη Δευτέρα, καθώς όλο το αγωνιστικό τμήμα είναι σε κλίμα πένθους για τον χαμό του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Το προφίλ του σε Εθνική και Παναθηναϊκό

Η πρώτη του εμφάνιση με τη «γαλανόλευκη» έγινε στις 2 Ιουνίου 2022, σε αγώνα εναντίον της Ιρλανδίας. Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε μόλις για ένα λεπτό, η συμμετοχή του ήταν σημαντική, καθώς ήταν η αρχή της πορείας του με την Εθνική. Τρεις ημέρες αργότερα, κατέγραψε το πρώτο του πλήρες 90λεπτο σε αγώνα εναντίον του Κοσόβου. Συνολικά, ο Μπάλντοκ αγωνίστηκε σε 12 αγώνες με την Εθνική Ελλάδας, καταφέρνοντας να δώσει μία ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2024, ο Μπάλντοκ αποφάσισε να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του και ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε τέσσερις αγώνες πριν από τον ξαφνικό του θάνατο: τρεις στο πρωτάθλημα και έναν στα προκριματικά του Europa League. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στην έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.