Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Τι έχουν κάνει στους τελικούς μετά από EuroLeague [vids]

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός είναι έτοιμοι να διασταυρώσουν τα ξίφη τους, αρχής γενομένης την Τετάρτη (05/06) στο πλαίσιο των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ, μετά την κοινή συμμετοχή τους στο EuroLeague Final Four και κυρίως μετά την 7η κατάκτηση των «πρασίνων».

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει και τον τελικό στόχο της σεζόν για να επιστρέψει στον εγχώριο θρόνο μετά τον ευρωπαϊκό, ενώ το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει τον τίτλο της Basket League για να υπερασπιστεί τα σκήπτρα του και να πετύχει το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ. Οι μάχες προμηνύονται ομηρικές, ενώ δεν έχουν λείψει οι εκπλήξεις όσον αφορά το δράμα ή την απροσδόκητη κυριαρχία που έδειχναν ο ένας «αιώνιος» στον άλλον, ειδικά μετά την κατάκτηση της Euroleague από έναν εκ των δύο.

Μεταξύ άλλων, υπήρξαν αποτελέσματα που κανείς δεν θα περίμενε και σε αρκετές περιπτώσεις επιβεβαιώθηκε η συνθήκη κατά την οποία η κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής, δεν σου εγγυάται και την κατάκτηση της εγχώριας, πόσω μάλλον με ευκολία, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που ξεχωρίζουν μέσα στην ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα για το παρελθόν των «αιωνίων» στην τελική φάση του πρωταθλήματος μετά την κατάκτηση της EuroLeague από έναν εκ των δύο.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.