Χαμός στη Λεωφόρο με το πανό για τους Bad Blue Boys

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2023

Ένα μεγάλο πανό με αναφορά στους Bad Blue Boys «φιγουράρει» στο γήπεδο της Λεωφόρου, βάζει «φωτιά» στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Super League 1.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, το πανό φαίνεται να είναι μισό πράσινο και μισό μπλε με αναφορά στους φανατικούς οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τους οποίους είναι αδελφοποιημένο κομμάτι των οπαδών του «τριφυλλιού».

Νωρίτερα, η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ενημερώσει τις αρχές και τον Παναθηναϊκό ότι ενδεχομένως να υπάρχουν προσβλητικά πανό ή κορεό στη μνήμη του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσούρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο οπαδός της Ένωσης είχε χάσει τη ζωή του στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου, παραμονές του αγώνα ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League.

«ΑΕΚ: Δεν κατεβαίνουμε αν...»

Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως δεν κατέβει στον αγωνιστικό χώρο εάν ανοίξει πανό, το οποίο αναγράφει "Free the Boys" για τους Blue Bad Boys.

Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ενημερώσει τους γηπεδούχους και τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, όπως και τον εισαγγελέα. Από την ΑΕΚ θεωρούν το πανό προκληκτικό, προσβλητικό και χυδαίο.

Κατά την παρουσίαση των ομάδων το πανό άνοιξε κα οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν προς τα αποδυτήρια, το πανό κατέβηκε και έτσι επέστρεψαν για να αρχίσει το ντέρμπι με τρία λεπτά καθυστέρηση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.