Παναργειακός: «Δύο πέναλτι στην Καλαμάτα και το πρώτο στο 8ο λεπτό»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

Κατά της διαιτησίας στη χθεσινή (30/9) αναμέτρηση με την Καλαμάτα στρέφεται ο Παναργειακός, ο οποίος έχει φοβερά παράπονα από τις αποφάσεις. Η ομάδα του Άργους εξέδωσε ανακοίνωση κατά του ρέφερι Μαχαίρα, αλλά και των βοηθών του. Η Μαύρη Θύελλα κέρδισε 2-1 με το buzzer beater του Μπαράλες.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

 Για μια ακόμα αγωνιστική στη Super League 2 γινόμαστε μάρτυρες κατάφορης διαιτησίας εναντίον μας, οι αποφάσεις των οποίων διαμορφώνουν εις βάρος μας αποτελέσματα. Μετά τα σοβαρά λάθη της 1ης αγωνιστικής, στον εντός έδρας αγώνα μας με την Κηφισιά, σήμερα (σ.σ: χθες) στην Καλαμάτα ο Παναργειακός υπήρξε θύμα άλλης μίας σφαγιαστικής διαιτησίας του Μαχαίρα και των βοηθών του Καλλή και Σούζα, οι προθέσεις της οποίας έγιναν αντιληπτές από τα πρώτα λεπτά του αγώνα.

 Δύο πέναλτυ δόθηκαν στους γηπεδούχους, με το πρώτο μόλις στο 8ο λεπτό σε μια διεκδίκηση της μπάλας, το οποίο κατηγορηματικά ΔΕΝ ήταν πέναλτυ, κάνοντας μάλιστα και την εξέδρα των γηπεδούχων να ξεσπάσει σε γέλια!

 Στη συνέχεια, μετά από ανύπαρκτη πρώτη κίτρινη κάρτα στον Τσιράκη, ο διαιτητής Μαχαίρας, ψάχνοντας προφανώς αφορμή να τον αποβάλλει, τον χρέωσε στο 73ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα μας με 10 παίκτες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.