Παναιτωλικός: Τιμά τον Γιώργο Θεοδωρίδη στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2024

Τι και αν πλέον φοράει τα... ασπρόμαυρα, καθώς εργάζεται στα αναπτυξιακά τμήματα του ΠΑΟΚ ως τιμ μάνατζερ, ο Γιώργος Θεωρίδης πρόκειται να τιμηθεί από τον επερχόμενο αντίπαλο του Δικεφάλου, τον Παναιτωλικό. Μια βράβευση για την προσφορά του στην ομάδα του Αγρινίου και τα όσα κατέκτησε εκεί κατά τη διάρκεια της θητείας του.

 Ο Παναιτωλικός θα τιμήσει το μεγαλύτερο «10αρι» της σύγχρονης ιστορίας της, τον Γιώργο Θεοδωρίδη στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Και αυτό, γιατί ο Έλληνας μεσοεπιθετικός συνέδεσε την παρουσία του με την άνοδο των Αγρινιωτών στη Super League, μετρώντας 131 συμμετοχές και 34 γκολ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ η ΠΑΕ Παναιτωλικός θα τιμήσει το μεγαλύτερο «10αρι» της σύγχρονης ιστορίας της, τον Γιώργο Θεοδωρίδη.

Ήταν ο ηγέτης της ομάδας μας στην πορεία της από τη Football League στη μεγάλη κατηγορία τη διετία 2009-2011, όταν σε δύο σεζόν κατέγραψε 62 συμμετοχές σημειώνοντας 25 γκολ και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε με τον Τίτορμο στο στήθος άλλες τρεις περιόδους, με 63 συμμετοχές και 8 γκολ – 5 ασίστ στη Super League. Ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη μεγάλη κατηγορία ως αρχηγός του Παναιτωλικού, έχοντας κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση όλων για την προσφορά, το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Συνολικά σε πρωταθλήματα και κύπελλο είχε 131 συμμετοχές και 34 γκολ, συμβάλλοντας με την παρουσία του στην αγωνιστική ανέλιξη και καθιέρωση του Παναιτωλικού στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου συνεχίζει την πορεία του.

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης έχει αγωνιστεί επίσης σε Άρη, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Εργοτέλη και ως ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού (με τον οποίο έχει τις περισσότερες συμμετοχές) είχε κληθεί και αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα το 2011. Τα τελευταία χρόνια είναι Team Manager στην Κ19 του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.