Παναιτωλικός: «Έδεσε» τον Λιάβα έως το 2026

Metrosport Team29 Απριλίου 2024

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού αφού “κλείδωσαν” την παραμονή της ομάδας στην Super League 1 έπιασαν κατευθείαν δουλειά και ανακοίνωσαν την ανανέωση συμβολαίου του Γιώργου Λιάβα μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο 23χρονος αμυντικός θα παραμείνει κάτοικος Αγρινίου για τα επόμενα δύο χρόνια καθώς αποδέχθηκε την πρόταση του Συλλόγου με τον οποίο μετρά περισσότερες από 100 συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Ο Γιώργος Λιάβας, ο πρώτος Αιτωλοακαρνάνας ποδοσφαιριστής που ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές στη Super League με τη φανέλα του Παναιτωλικού, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026.

Παιδί των Τμημάτων Υποδομής του Παναιτωλικού με πλούσια παρουσία σε όλες τις Εθνικές ομάδες (εκτός της Εθνικής Ανδρών) υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2018, σε ηλικία 17 ετών και από την πρώτη σεζόν κατέγραψε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Τον ίδιο αριθμό έφτασε και στα δύο επόμενα πρωταθλήματα. Οι δύο (διαδοχικοί) σοβαροί τραυματισμοί τον κράτησαν για περισσότερο από ενάμιση χρόνο εκτός δράσης, αλλά επέστρεψε δυνατός με 15 συμμετοχές πέρσι και 30 εφέτος.

Παρά τις προτάσεις που είχε, επέλεξε να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με τον Τίτορμο στο στήθος και το περιβραχιόνιο του αρχηγού που από μικρή ηλικία πέρασε στο χέρι του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.