Παναϊτέσκου: «100% αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και στο Champions League ο Λουτσέσκου»

Metrosport Team31 Μαΐου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ραζβάν Παναϊτέσκου, με τον δημοσιογράφο και στενό φίλο του Ραζβάν Λουτσέσκου, να μιλάει αναφορικά με τα σενάρια... μεταγραφής του Ρουμάνου τεχνικού, τα όσα συζήτησαν μεταξύ τους  αλλά και το Τσάμπιον Λιγκ.

Αρχικά ανέφερε: «Θα σας πω πως μου περιγράφει την κατάσταση γενικά και όχι αποκλειστικά για το ενδιαφέρον της Κάλιαρι , ήταν καλεσμένος μας στην ρουμάνικη τηλεόραση και στάθηκε στο γεγονός πως πολλές φορές τον παρακινούν να μετακομίσει σε άλλες χώρες για ένα νέο βήμα στην καριέρα του, αλλά τόνισε πως εγώ είμαι αυτός που αποφασίζω για το μέλλον μου και μου αρέσει να παλεύω για το πρωτάθλημα και όχι για τον υποβιβασμό. Για εμένα είναι λογικό να υπάρχει όλη αυτή η συζήτηση γύρω από το όνομα του Ραζβάν, καθώς είναι ένας πετυχημένος προπονητής στο κομμάτι που αφορά τον ΠΑΟΚ, κατέκτησε το πρωτάθλημα, έχει πετύχει πολλά και θέλει να πάει με τον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιπνς Λιγκ, αυτό τον γεμίζει φιλοδοξία».


Προσθέτοντας: «Ο ίδιος είναι 100% αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, έχει μπροστά του την προετοιμασία της ομάδας για το Τσάμπιονς Λιγκ κάτι που αποτελεί στόχο του ίδιου και θεωρεί τα πιο σημαντικά παιχνίδια μέχρι τα επόμενα».

Για τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη: «Ρωτήθηκε στο γεύμα που είχαμε για τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ και όπως είπε είναι παίκτες για τους οποίους έχει απεριόριστη εκτίμηση, δεν μου είπε κάτι περισσότερο, αλλά δική μου εκτίμηση είναι ότι τους θεωρεί πολύ σημαντικούς για τον ΠΑΟΚ»

Τονίζοντας: «Ο Ραζβάν δεν είναι ο τύπος που του αρέσει να απασχολεί τη δημοσιότητα με τα όσα ακούγονται για το όνομα του και τα σενάρια μεταγραφής που υπάρχουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.