Παναγόπουλος: «Πληρώθηκε μεν ο Μάρα, αλλά κρούω τον κώδωνα για Γιάκομπ, Ηλιάδη, Αραμπατζή, Πίτου Γκαρσία»

Metrosport Team04 Ιουλίου 2024

Με την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Ηρακλή τακτοποιείται το χρέος στον Μπόγκταν Μάρα.

Ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Γιώργος Παναγόπουλος, επιβεβαίωσε πως το χρέος τακτοποιείται, ωστόσο έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στον Ηρακλή για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές, που θα βρει μπροστά του στο προσεχές μέλλον.

Ο Γιώργος Παναγόπουλος μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» υπογραμμίζοντας πως στην επόμενη διαδικασία αδειοδότησης οι «κυανόλευκοι» θα έχουν να αντιμετωπίσουν περισσότερες υποθέσεις.

Αναλυτικά όσα τόνισε στο Metropolis 95,5 FM:

«Δεν τα πήρε ακόμη τα χρήματα ο Μάρα. Για τη διαδικασία ανακοινώθηκε η απόφαση, μάλλον το σκεπτικό θα βγει ως την Παρασκευή. Έγινε πάντως η διαδικασία. Γραφειοκρατικό είναι το θέμα. Ο Ηρακλής θα πληρώσει το φόρο, δηλαδή συν 15.000 ευρώ. Είναι καθαρά τα λεφτά, οι αποφάσεις είναι «καθαρές». Κανονικά θα έπρεπε να τα δώσει μετρητά και να τελείωνε η ιστορία. Δεν κρινόμαστε εμείς γι’ αυτά. Το κομμάτι του Μάρα τελείωσε. Το τι θα γίνει στην αδειοδότηση είναι άλλο θέμα.

Εγώ θα δηλώσω αυτά που έχουν γίνει, όλα όσα χρειάζεται στην Επιτροπή και εκείνη θα κρίνει. Δεν μπαίνει στο κομμάτι αυτό. Είναι νομικό το θέμα, ο Μάρα μεν πληρώθηκε και αν η καταβολή ερμηνεύεται σύμφωνα με τον κανονισμό. Δεν μπαίνουμε εμείς στο νομικό κομμάτι. Οι όροι ήταν αυτοί και έπρεπε να γίνει η διαδικασία μέσω της εγγυητικής.

Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου στον Ηρακλή: Του χρόνου τέτοια εποχή ο Ηρακλής θα έχει πρόβλημα για τον Γιάκομπ, τον Ηλιάδη, τον Αραμπατζή, τον Πίτου Γκαρσία κτλ.. Αν πάμε στο 50% μιλάμε για ποσό 2 εκ. ευρώ. Τα έχω επισημάνει πάρα πολύ καιρό πριν αυτά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.