Παναγιωτούδης: «Να πετύχουμε κάτι καλύτερο φέτος με τον Μακεδονικό»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Κώστας Παναγιωτούδης έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του Μακεδονικού επί του Καμπανιακού με 1-0 στο γήπεδο της Ευκαρπίας. 

Ο ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και μίλησε για το τρίποντο κόντρα στην ομάδα της Χαλάστρας και τους στόχους του συλλόγου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

«Διπλή χαρά για εμένα, καθώς με δικό μου γκολ η ομάδα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το ματς με τον Καμπανιακό ανήκει στο παρελθόν και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στη δύσκολη αναμέτρηση που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ Β΄».

Για τους στόχους του Μακεδονικού:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα να πούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει φέτος ο Μακεδονικός. Πέρυσι, πραγματοποιήσαμε μία φανταστική χρονιά που κανείς δεν περίμενε και στόχος φέτος είναι να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Κάθε χρόνο μαθαίνεις καλύτερα την κατηγορία».

Για τις δικές σου φιλοδοξίες:

«Προσωπικοί στόχοι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για τον Μακεδονικό. Θέλουμε κάποια στιγμή η ομάδα να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Μπορεί να υπάρχει δυσκολία σε αυτό γιατί έχουμε απέναντι μας Ηρακλή και Λάρισα όμως εμείς θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.