Παναγιωτόπουλος: «Δεν έχει ανοίξει χαρτιά ο Αλμέιδα-Ο ΠΑΟΚ έχει τον τρόπο με την ΑΕΚ»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος, μεταφέροντας το ρεπορτάζ της Ένωσης, για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Με αφορμή, όμως την φιλοξενία του στο αθλητικό μας ραδιόφωνο, θέλησε να πλέξει και το εγκώμιο του σταθμού και των δημοσιογράφων που εργάζονται σε αυτό!

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι. Είμαστε στο ξεκίνημα αλλά τα παιχνίδια αποκτούν μεγάλη βαθμολογική σημασία. Η ΑΕΚ έχει ήδη σημειώσει δύο ισοπαλίες και μια ήττα, με αντιπάλους που δεν είναι στους διεκδικητές. Οι βαθμοί αυτοί πρέπει να αναπληρωθούν από τα μεγάλα παιχνίδια, τα ντέρμπι. Από την άλλη υπάρχει και μια παράδοση με τον ΠΑΟΚ, που μπορεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Πρόβλεψη δεν μπορώ να κάνω. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το σχήμα της ΑΕΚ, αυτό είναι θέμα Αλμέιδα. Δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του».

Παράλληλα, εξέφρασε για ακόμη μια φορά προτίμησή του να ακούει Metropolis 95.5, λέγοντας πως: «Έχει πολύ καλούς δημοσιογράφους. Τους έχω συναντήσει μέσα από το ρεπορτάζ. Μου αρέσει που έχει γεμάτο πρόγραμμα, έχει πολλές εναλλακτικές. Μια τεράστια ποικιλία και είναι μια αντικειμενική ενημέρωση. Εδώ στην Αθήνα, ακούς και λες «ακούω τον δημοσιογράφο ή τον εκάστοτε παράγοντα;». Στο Metropolis δεν το αισθάνομαι αυτό, τα παιδιά μπορούνε να πούνε αυτό που πιστεύουν!».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.