Παναγιώτης Γιαννάκης: Μίλησε για την αυτοβιογραφία του στη «Μεγάλη Εικόνα»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Καλεσμένος στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκης «Μεγάλη Εικόνα» στο MEGA ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο θρυλικός «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ μίλησε για την αυτοβιογραφία του, για τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ και την καταξίωσή του σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το βιβλίο "Τρωτός Άτρωτος" θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ. Συγγραφέας είναι ο δημοσιογράφος και διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος που επίσης ήταν παρών στο στούντιο με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρθηκε στα φτωχικά νεανικά χρόνια του, στον φίλο του που έχασε το μάτι του, στο μπούλινγκ και την ανέχεια στις φτωχές άλλα γεμάτες αγάπη γειτονιές της Αθήνας, στις ανασφάλειες του, στον πρώτο έρωτά του, στις κοπάνες που έκανε στο σχολείο για να δει το άθλημα που αγαπούσε, στην Ευγενία του, στο ‘87, στον Άρη και στις κόντρες του.

Μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τις σχέσεις του με τον Νίκο Γκάλη και τους δημοσιογράφους, καθώς και την απόφασή του να γράψει την ιστορία της ζωής του.

Η εκπομπή "Μεγάλη Εικόνα" με τη Νίκη Λυμπεράκη θα μεταδοθεί στο MEGA την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου (00:30).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.