Παναγιώτης Διλμπέρης: Πάει προπονητής στην Ινδία! Τι είπε για Ηρακλή, Κωνσταντέλια και Λουτσέσκου

Metrosport Team29 Ιουνίου 2024

Παναγιώτης Διλμπέρης… Είχε βρεθεί πριν κάποια χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και μετά το πέρασμά του εκεί, πάει πλέον στην Ινδία.

Εμπειρίες ζωής, εμπειρίες προπονητικής... Πώς τα φέρνει καμία φορά η ζωή. Από το ένα σημείο του πλανήτη στο άλλο, με ενδιάμεσο σταθμό την άναρχη επιστροφή του στην Ελλάδα και την Ερμιονίδα, που πάλευε να επιβιώσει, δίχως καμία ελπίδα. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Διλμπέρη, που πήρε την απόφαση να… μετακομίσει στην Ινδία! Ναι, καλά διαβάσατε…

Για την ακρίβεια, πάει στην Πούντζα. Μαζί του, θα έχει τους συνεργάτες του, Κωνσταντίνο Κατσάρα και Γιάννη Παπαϊωάννου. Η συμφωνία είναι δεδομένη και έχει ήδη ανακοινωθεί

«Είναι οργανωμένη ομάδα, που βρίσκεται στη Βόρεια Ινδία, κοντά στο Πακιστάν. Σε πρωτάθλημα, που διεξάγεται από τον Αύγουστο, ως και τα τέλη της άνοιξης. Ήταν εκεί και ο Στάικος Βεργέτης.

Γενικά, η Ινδία είναι χώρα, που επενδύει στο ποδόσφαιρο. Έλληνας είναι ο άνθρωπος, που διοργάνωσε την ομάδα, τις ακαδημίες, όλο το οικοδόμημα και έκανε το deal», είπε μεταξύ άλλων σήμερα (29/6) στο «Metropolis 95,5 των FM» ο Έλληνας τεχνικός, Παναγιώτης Διλμπέρης.

Ταυτόχρονα, είπε και ορισμένα πράγματα, μεταξύ των άλλων βεβαίως τόσο για τον Λουτσέσκου και τον Κωνσταντέλια, όσο και για τον Ηρακλή… την ομάδα του.

«Είναι άλλος προπονητής ο Λουτσέσκου μετά από το πέρασμά του από τη Σαουδική Αραβία. Ο ΠΑΟΚ παίρνει πάρα πολλά από τον Λουτσέσκου», σημείωσε και πρόσθεσε για τον Κωνσταντέλια. «Είναι όαση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάνει τους οπαδούς όλων των ομάδων να αγαπούν το ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του Διλμπέρη.

Όσο για την ομάδα του, τον Ηρακλή; «Δεν αξίζει να περνάει αυτό που περνάει. Είναι κρίμα. Ελπίζω και εύχομαι ο κ. Μονεμβασιώτης να έχει τις καλύτερες των προθέσεων για να φέρει τον Ηρακλή, εκεί που πραγματικά αξίζει...», τόνισε μεταξύ των άλλων ο Διλμπέρης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.