Παναγίδης: «Πρέπει να επιβάλουμε το παιχνίδι μας»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2024

Ο Άρης νιώθει πιο κοντά από ποτέ στον στόχο του Κυπέλλου, όμως θέλει να διατηρήσει και μια υψηλή θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Λίγες ώρες, λοιπόν, πριν τη σέντρα με την Κηφισιά, ο Μιχάλης Παναγίδης, μίλησε στη κάμερα της NOVΑ επισημαίνοντας ότι οι «κίτρινοι» πρέπει να έχουν απόλυτη συγκέντρωση, γνωρίζοντας πως δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι.

Αρχικά, για την αναμέτρηση με την Κηφισιά, δήλωσε: «Θέλουμε να νικήσουμε την Κηφισιά. Έχουμε δουλέψει αυτές τις δύο ημέρες όσο καλύτερα μπορούσαμε και πάμε για τη νίκη. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Η Κηφισιά θέλει βαθμούς για να σωθεί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας για να κερδίσουμε τον αγώνα. Το ατού της Κηφισιάς είναι οι αντεπιθέσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε την μπάλα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να βρούμε γκολ».

Παράλληλα, αναφορικά με τη διοργάνωση του Κυπέλλου, είπε χαρακτηριστικά πως: «Η νίκη επί της Νίκης Βόλου μας έκανε να επανέλθουμε σε καλή κατάσταση. Συγκεντρωμένοι, πλέον, κοιτάζουμε τον αγώνα με την Κηφισιά και μετά θα δούμε τον επαναληπτικό με τη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο. Έχουμε το πάνω χέρι για εκείνο το παιχνίδι, αλλά υπάρχει ο αγώνας μπροστά με την Κηφισιά. Κάποια παιδιά έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στα συνεχόμενα παιχνίδια που παίζουμε, έχουν κουραστεί αρκετά κι αυτό επηρεάζει την ομάδα. Όλοι, πάντως, προσπαθούμε να βοηθούμε την ομάδα για να παίρνει νίκες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.