Παναγίδης: «Εχω αυτοπεποίθηση, μακάρι να πάρω χρόνο και στα επίσημα ματς»

Γιώργος Στράντζαλης06 Ιουλίου 2023

Ο 19χρονος Μιχάλης Παναγίδης κέρδισε τις εντυπώσεις στο φιλικό του Άρη με την Μπότεφ. Αγωνίστηκε για 90 λεπτά και ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις, είτε παίζοντας στη δεξιά πλευρά της επίθεσης (α΄ ημίχρονο) είτε ως παρτενέρ του Νταρίντα στον άξονα (β’ ημίχρονο).

“Αισθάνομαι πολύ καλά. Χαίρομαι που ο κόουτς μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε όλο το ματς. Δουλεύω καθημερινά για να πετύχω τον στόχο μου”, σημείωσε στη “Μ” μετά το παιχνίδι στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας. “Πιο πολύ μου αρέσει και μου ταιριάζει να παίζω εξτρέμ, αλλά προφανώς θα προσπαθήσω να βοηθήσω όπου με χρειάζεται ο κόουτς”. 

Έβγαλε ποδοσφαιρικό θράσος και πήρε πρωτοβουλίες, βγάζοντας στοιχεία του ταλέντου του. “Είναι κάτι που μου είπε ο κόουτς. Να παίρνω ενέργειες, να ζητάω μπάλα και να κάνω κινήσεις, ώστε να δείξω πράγματα. Κι αυτό έκανα”, είπε και πρόσθεσε για τις εμπειρίες που γεμίζει ως μέλος της πρώτης ομάδας και τις συμμετοχές του στα φιλικά προετοιμασίας: “αισθάνομαι περισσότερη αυτοπεποίθηση, με βοηθάει πολύ ο Λάζαρος (σ.σ. Χριστοδουλόπουλος), μου λέει τι να κάνω. Τον ακούω και συνεχίζουμε. Μακάρι να πάρω χρόνο συμμετοχής και σε επίσημα ματς. Δουλεύω σκληρά για αυτό”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.