Παναγή για την αποχή των Κύπριων διαιτητών: «Θα επιστρέψουν άμεσα γιατί θα πιεστούν από την ομοσπονδία»

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κύπριος πρώην διαιτητής, Μάριος Παναγή μιλώντας για την απόφαση των διαιτητών της χώρας του να απέχουν από την αγωνιστική δράση, εξαιτίας του εμπρησμού που έλαβε χώρα στην οικία μητέρας διαιτητή. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Η πρώτη αντίδραση ήταν ότι θα απέχουν από τους αγώνες. Το έκαναν πράξη χθες. 

Το αν θα συνεχίζουν να απέχουν το γνωρίζουν μόνο αυτοί και η ομοσπονδία. Διενεργούν από μόνοι τους, δεν ανήκουν σε κάποιο συνδικαλιστικό σώμα. Έχουνε πάρει μια απόφαση από μόνοι τους. Και ο σύνδεσμος διαιτητών δεν τοποθετήθηκε. Επιθέσεις σε διαιτητές είχαμε πάρα πολλές, καμία όμως δεν εξιχνιάστηκε.

Εγώ όμως προβλέπω πως θα επιστρέψουν άμεσα στην αγωνιστική δράση. Το λέω μετά βεβαιότητας, γιατί θα πιεστούν από την ομοσπονδία. Δεν είναι ένα σώμα οι διαιτητές. Ελπίζω βέβαια να με διαψεύσουν. 

Το να πάρεις κάποια μέτρα είναι σωστό, αλλά να έχουν και αποτέλεσμα. Το να επανέλθουν σε μια αγωνιστική δεν μου λέει κάτι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.