Παναχαϊκή-Πανιώνιος: Με τη φανέλα του άτυχου Χριστόπουλου

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Ο Κώστας Χριστόπουλος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (24/10) και υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, με τον Πανιώνιο να αναμένεται να του προτείνει ανανέωση, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Σήμερα (26/10), δύο μέρες μετά, οι συμπαίκτες του κράτησαν τη φανέλα του στη φωτογράφιση της ομάδας... πριν από το επίσημο ματς με την Παναχαϊκή για τη Super League 2.

Ο Χριστόπουλος έκανε φέτος το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Πανιωνίου σε ηλικία 24 ετών, εντυπωσίασε μέχρι τώρα με τις εμφανίσεις του σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και «αποτελεί για τον Οργανισμό του Πανιωνίου έναν ποδοσφαιριστή πρότυπο εντός και εκτός γηπέδου.

Η διοίκηση του Πανιωνίου ανακοινώνει επίσης, ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα προτείνει στον Κώστα Χριστόπουλο την επέκταση του διετούς συμβολαίου του για ακόμη έναν χρόνο, έτσι ώστε να αναπληρωθεί η φετινή χρονιά», έγραψε προ ημερών η ΠΑΕ σε επίσημη τοποθέτηση και πρόσθεσε.

Αξίζει να καταγραφεί επίσης ότι «ο Κώστας είναι τελειόφοιτος στο τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ας είναι τουλάχιστον ο τραυματισμός του μία ευκαιρία, ταυτόχρονα με την αποθεραπεία του να ολοκληρώσει και τις σπουδές του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.