Παν. Παπαδόπουλος: «Ο Οδυσσέας δεν είναι για αυτές τις κατηγορίες», Δεμερτζής: «Πήραμε το χειροκρότημα των αντιπάλων»

Χρήστος Λιάπης19 Ιουνίου 2024


Ο Οδυσσέας Κορδελιού πέτυχε την άνοδο στη Β’ κατηγορία και πλέον ανάλογες επιτυχίες θέλει να ζήσει και τα επόμενα χρόνια. Σε 18 νίκες είχε 14 νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Εντός έδρας είχε το αήττητο με οχτώ νίκες και μια ισοπαλία. Να αναφέρουμε ότι ο Οδυσσέας ήταν πρώτος στις πρώτες 15 αγωνιστικές του Πρωταθλήματος. Μετά την ήττα από τον Εσπερο οπισθοχώρησε στη δεύτερη θέση όπου και διατηρήθηκε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές καθώς είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων από τον αντίπαλο του.

Ο πρόεδρος του Οδυσσέα Νίκος Δεμερτζής για την ομάδα του τόνισε: «Το Πρωτάθλημα που πέρασε ήταν δυνατό και δεν είχε μεγάλες διαφορές από αυτό της Β’ κατηγορίας. Εγιναν ωραία παιχνίδια με οργανωμένες ομάδες. Πήραμε το χειροκρότημα των αντιπάλων. Για τη συνέχεια βαρύτητα θα δοθεί στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να αναδείξουμε έναν πολιτισμό στον Κορδελιό». 


Ο προπονητής του Οδυσσέα Παναγιώτης Παπαδόπουλος για την ομάδα του τόνισε: Ο Οδυσσέας δεν είναι για αυτές τις κατηγορίες. Η ομάδα θέλουμε να πρωταγωνιστεί και για να την ανεβάσουμε εκεί που πρέπει. Υπάρχουν καλοί, νεαροί παίκτες που αξίζει να προσεχθούν. Θα βρει ο Οδυσσέας τον δρόμο του και θα επανέλθει στις υψηλές κατηγορίες.

Το φετινό Πρωτάθλημα δεν το περίμενα τόσο καλό. Εγιναν πολλά καλά παιχνίδια. Είδαμε όμορφο ποδόσφαιρο με πολύ κόσμο. Εκτός από τον Εσπερο και τον ΑΟ Μεσήμβριας υπήρχαν και άλλες δύο τρεις ομάδες που ξεχώρισαν». Οσον αφορά την διαιτησία είπε: «Είδαμε πολύ καλές διαιτησίες».

Ο Οδυσσέας συνάντησε δυσκολίες για να φτάσει στην επίτευξη του στόχου του και ο Παν. Παπαδόπουλος είπε: «Δύο φορές δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα και είχαμε δύο ήττες. Κινδυνεύσαμε να χάσουμε την άνοδο. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου αλλά τελικά ο στόχος επιτεύχθηκε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.