Παν. Παπαδόπουλος για Ρύσιο: Κλείσαμε θετικά μια δύσκολη χρονιά

Χρήστος Λιάπης15 Μαΐου 2024

Στην ουδέτερη ζώνη τερμάτισε η Αναγέννηση Ρυσίου μετά και την ισοπαλία με τον Εθνικό Πυλαίας. 

Ο προπονητής της Παναγιώτης Παπαδόπουλος για το Πρωτάθλημα που τελείωσε ανέφερε: «Κλείσαμε θετικά μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Τέλος καλό, όλα καλά. Να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι».

 Σε ερώτηση για το Πρωτάθλημα ανέφερε: Το Πρωτάθλημα ήταν συναρπαστικό αλλά το γεγονός ότι δεν είχε πλέι οφ πολλές ομάδες έχασαν νωρίς το ενδιαφέρον τους. Για μένα τη νέα περίοδο θα πρέπει να επανέλθει το παλιό σύστημα. Να παίζουν 3-6 και 4-5, οι νικητές μεταξύ τους και αυτή που θα προκύψει με τον δεύτερο. 

Αν δεν ανεβούν δύο ομάδες από κάθε όμιλο τότε να γίνει ένα μίνι Πρωτάθλημα μεταξύ των δευτεραθλητών για την άνοδο μιας επιπλέον ομάδας στην Α1».

 Για τον όμιλο ανέφερε: «Ο όμιλος μας ήταν πολύ καλός, με ισοδύναμες ομάδες. Πιστεύω ήταν ο πιο δυνατός. Συγχαρητήρια στον Ορφέα Σουρωτής για την άνοδο. Ηταν η πιο συνεπής και σταθερή ομάδα. Από την άλλη στα μεταξύ μας παιχνίδια το πιο καλό ποδόσφαιρο το έπαιξε η ΑΕ Πυλαίας».

 Σχετικά με την Α1 είπε: Θα είναι δύσκολα για τις ομάδες της ανατολικής Θεσσαλονίκης καθώς είναι λίγες και θα έχουν παραπάνω έξοδα. Θα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθουν. Καλύτερα να έχουμε δύο ομίλους ώστε να ανεβούν και παραπάνω ομάδες από την Α’ κατηγορία».

Η γιορτή της μητέρας ήταν την Κυριακή και την γιόρτασαν με ιδιαίτερο τρόπο στο Ρύσιο. Τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Ρυσίου, τις συνόδευσαν κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο στον παιχνίδι με τον Εθνικό Πυλαίας, οι μητέρες τους. Μάλιστα τις προσέφεραν από ένα λουλούδι σε κάθε μία. Κατόπιν αθλητές της ακαδημίας προσέφεραν και εκείνοι στις δικές τους μαμάδες από ένα λουλούδι, τιμώντας έτσι την ημέρα της μητέρας.«Χρόνια Πολλά σε όλες τις Μαμάδες» ανέφεραν οι ιθύνοντες του συλλόγου. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.