Παμπορίδης: «Ακόμη καλύτερος ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης στην συνέχεια»

Χρήστος Λιάπης22 Οκτωβρίου 2024


Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έχει την συγκομιδή των 10 βαθμών με τρεις νίκες μία ισοπαλία και μια ήττα ενώ έχει προκριθεί και στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Ενωσης ποδοσφαιρικών σωματείων νομού Κιλκίς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κρηστώνης Βασίλης Παμπορίδης για την πορεία της ομάδας του μέχρι τώρα αλλά και για τον όμιλο επισήμανε:

«Σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα μου και οι ποδοσφαιριστές μου προσπάθησαν και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο.

Ακόμη και στα παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς τα αποτελέσματα μας αδικούν. Αδικούν την εικόνα μας. Στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης αν και είχαμε την κατοχή με ποσοστό ίσως παραπάνω το (70-30)% καταφέραμε στο τέλος αντί να πάρουμε τους τρεις βαθμούς να χάσουμε και τον έναν αφού δεχθήκαμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, δύο τέρματα, το ένα από αυτά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, στις δύο μοναδικές επισκέψεις του γηπεδούχου στα καρέ μας. 

Επίσης στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, στο σπίτι μας, χωρίς να δεχτούμε Ιδιαίτερη απειλή και ενώ είχαμε τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες να πετύχουμε τέρμα, δεν τα καταφέραμε και μείναμε στην ισοπαλία. 

Αυτό δε μας πτοεί και συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση με προπονητικά ερεθίσματα για τους ποδοσφαιριστές μου που θα μας κάνουν ακόμη καλύτερους και θα παίξουμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο, με σκοπό να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κοινό μας και όσους μας παρακολουθούν. 

Είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια η ομάδα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη και θα πετύχει γρήγορα το στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία και να προχωρήσουμε στο τοπικό κύπελλο μέχρι τον τελικό και την κατάκτηση αυτού».

Κάποιες εντυπώσεις από το πρωτάθλημα; «Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου μέχρι και σχεδόν το ένα τρίτο της πρώτης στροφής δεν έχω διακρίνει ακόμη κάποια να ξεχωρίζει και τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την άνοδο ίσως προβληματίζουν. Ακόμη και για τις ομάδες που είναι πιο χαμηλά δεν μπορεί να εκφέρει ακόμη κανένας γνώμη και να έχει άποψη αφού είναι πάρα πολύ νωρίς και όλες οι ομάδες είναι κοντά. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και θέλουνε ιδιαίτερη προσοχή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.