Πάμπλο Γκαρσία: «Στη θέση του ο Τσιγγάρας είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα…»

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Γ. ΚΑΣΤΑΝΗΣ, Γ. ΖΑΪΡΗΣ, Χ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάρη Τσιγγάρα όταν ρωτήθηκε για την άφιξη του στο Περιστέρι: «Τον Χάρη τον γνωρίζω από μικρό, τον γνωρίζω από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και ως προπονητής του, έπαιξε και στην πρώτη ομάδα. Αλλά θέλω να σας πω πως ο Τσιγγάρας για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα σε αυτή τη θέση και είμαι απόλυτος σε αυτό. 

Δεν υπάρχει καλύτερος σε αυτή τη θέση και το πιστεύω και για την Εθνική. Απλά του λείπει ο ρυθμός γιατί δεν έπαιζε και χρειάζεται χρόνο. Αλλά είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει».

Αναφέρθηκε και στην αποθέωση που γνώρισε μετά το τέλος του αγώνα και από τον κόσμο της ομάδας του ΠΑΟΚ: «Δούλεψα στον ΠΑΟΚ, δούλεψα εκεί έκανα φίλους όπως και στον Πανσερραϊκό. Είναι ευγνώμων στην Ελλάδα και μπορώ να σας πω πως κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια».

Ρωτήθηκε για τον στόχο της ομάδας: «Θέλω να παίζουμε όπως και στο πρώτο μέρος. Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας και να προοδεύουμε».

Για την εικόνα του αγώνα σημείωσε: «Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι που κάναμε αλλά μου μένει μια γλυκόπικρη γεύση για τα γκολ που δεχθήκαμε αφού ήταν δικά μας λάθη στον τρόπο που αντιδράσαμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο μέρος απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που καταφέραμε να την προβληματίσουμε. 

Νομίζω πως δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη με το τελικό αποτέλεσμα και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωθούμε».

Τέλος αναφερόμενος στα παράπονα του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία είπε: «Αποφεύγω να μιλάω για τους διαιτητές και το γνωρίζετε. Αλλά ξέρω πως οι ξένοι διαιτητές παίζουν στα ντέρμπι και όχι όταν παίζουν μικρότερα θεωρητικά ομάδες με μια μεγάλη. Και πάντα οι μεγάλες διαμαρτύρονται…»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.