Παμλίδης: «1000 φορές να στήσω την μπάλα, δοκάρι δεν θα πάει»

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Νοεμβρίου 2023

Ο Γιώργος Παμλίδης μίλησε για τη φάση που έχασε σε κενή εστία, τονίζοντας πως χίλιες φορές να στήσει εκεί την μπάλα, δεν θα τη στείλει ξανά στο δοκάρι.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την ευκαιρία που έχασε στον αγώνα με την ΑΕΚ (0-1) στους Ζωσιμάδες.

«Να πω την αλήθεια κι εγώ θέλω να δω πως το έχασα. Χίλιες φορές άμα στήσω την μπάλα δεν μπορεί να πάει στο δοκάρι. Αλλά όλα μπαίνουν και όλα χάνονται». 

Όσον αφορά το παιχνίδι: «Νομίζω ότι είχαμε μια καλή παρουσία στο γήπεδο, φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί, κρατήσαμε το καλό πρόσωπο που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και συνεχίσαμε και σήμερα με μία καλή εμφάνιση. Δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε η εμφάνιση μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα για μας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο». 

Για την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου: «Μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ακριβώς αυτό λέγαμε, ότι δεν μας έπαιρνε άλλο, πρέπει να αντιδράσουμε και νομίζω ότι στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά και στο σημερινό, βγάλαμε αντίδραση. Βέβαια δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα. Κρατάμε όμως τις δύο καλές εμφανίσεις. Θα πρέπει, βέβαια, να αναγνωρίσουμε και τον αντίπαλο. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει τώρα να κοιτάξουμε τη συνέχεια και να σταθούμε στο πλάνο που είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια».

Για την στήριξη των παικτών στον προπονητή της ομάδας, Θανάση Στάικο: «Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια δείξαμε ότι είμαστε όλοι ένα, είμαστε πραγματικά μία οικογένεια κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Θεωρώ ότι είμαστε σύσσωμοι ως ομάδα και φαίνεται στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.