Παλμέιρας: «Στόχος» ξανά ο Φερέιρα-«Θα απαντήσω μόνο σε τρεις γυναίκες»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2024

Για πολλοστή φορά στην καριέρα του, ο Αμπέλ Φερέιρα έγινε στόχος κριτικής. Αυτή τη φορά όχι για αγωνιστικές επιλογές ή αποτελέσματα (που στην Παλμέιρας είναι γενικά παραπάνω επιτυχημένα), αλλά για τον τρόπο που απάντησε σε δημοσιογράφο αναφορικά με τραυματία παίκτη της ομάδας του.

Η Παλμέιρας επικράτησε της Κουιαμπά με 5-0 και στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε ο Πορτογάλος τεχνικός, απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου, η οποία προκάλεσε ορισμένες αντιδράσεις. Ο Φερέιρα βρισκόταν υπό πίεση μέχρι αυτή τη νίκη, αλλά η απάντησή του σε γυναίκα δημοσιογράφο έγινε αφορμή για πολλά αρνητικά σχόλια.

Η Αλίνε Φανέλι τον ρώτησε για τον τραυματισμό του Μάικι, με τον Φερέιρα να απαντά: «Κι άλλος τραυματισμός. Ναι, ένα πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι θα δώσω εξηγήσεις μόνο σε τρεις γυναίκες: τη μητέρα μου, τη σύζυγό μου και την πρόεδρο της Παλμέιρας, Λεϊλά Περέιρα. Είναι οι μόνες που μπορούν να ζητήσουν εξηγήσεις. Οι άλλοι μπορούν να μιλούν, να αποθεώνουν να παραπονιούνται. Ο προπονητής πρέπει να ξέρει πως να ακούει και να αποδέχεται. Δυστυχώς, συνέβησαν κάποια πράγματα στην ομάδα τον Αύγουστο. Τα χειρότερα ήταν οι τραυματισμοί. Ξέρετε για κάποιους, όχι για κάποιους άλλους».

Μάλιστα, αρκετοί ήταν οι δημοσιογράφοι στη Βραζιλία που ενοχλήθηκαν... ανοιχτά για τον τρόπο που απάντησε ο 45χρονος προπονητής.

Στο Χ εμφανίστηκε και το trend: «Αλληλεγγύη στην Αλίνε Φανέλι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.