Παλιοσπύρου για Λύτρα: «Δεν έχουμε μιλήσει, οφείλει εξηγήσεις στην οικογένειά του»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε στο προσκήνιο μετά τη βάναυση επίθεση που δέχτηκε από μια γυναίκα με βιτριόλι. Έκτοτε παλεύει να επανέλθει και ετοιμάζεται όπως η ίδια αποκαλύπτει να περάσει για ακόμη μια φορά την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να καλυτερέψει η όψη του προσώπου της.

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση στη σύζυγό του, υπήρξε ο δικηγόρος της Ιωάννας σε αυτή τη μάχη που έδωσε απέναντι στη γυναίκα που ήθελε να της «τελειώσει» τη ζωή. Όπως τόνισε στο MEGA, ο δικηγόρος θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στην οικογένειά του για την αποτρόπαιη συμπεριφορά του, ενώ τόνισε πως ήρθε σε επαφή με την γυναίκα του και θύμα, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Η ίδια λέει σχετικά: «Είναι ένα λυπηρό γεγονός. Όσο ξάφνιασε εσάς, ξάφνιασε και εμένα. Έχουμε μιλήσει με την κ. Πολυζωγοπούλου, είναι αναστατωμένη και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Δεν έχω μιλήσει με τον Απόστολο Λύτρα. Οφείλει εξηγήσεις στην οικογένειά και στα παιδιά του».

«Ασχολούμαι με τα θέματα της υγείας μου, τώρα έχω να κάνω ένα ακόμα ένα χειρουργείο. Δεν θα έλεγα ότι φοβάμαι, αλλά ανυπομονώ. Με αγαπάω και με έχω αποδεχτεί. Είμαι ικανοποιημένη με αυτό πουν βλέπω στον καθρέπτη μου αλλά πιστεύω πως αυτό έχει να κάνει με η δουλειά που έχω ρίξει εγώ με τους ψυχολόγους μου», είπε.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει το δικό της podcast αλλά έχει δημιουργήσει και το «Ioanna Paliospirou Foundation», ένα ίδρυμα για τους εγκαυματίες. «Το ίδρυμα είναι το ‘παιδί μου’. Προσπαθώ να καθοδηγώ τους ανθρώπους. Μπορεί να πέρασα τα πάνδεινα αλλά αν βοήθησα έστω και έναν άνθρωπο τότε λέω ότι άξιζε αυτό που πέρασα. Με την Αντριέλα Τζόκα έχουμε επικοινωνήσει από την αρχή και χαίρομαι που βελτιώνεται», σημείωσε η ίδια.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gazzetta

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.