Παλικαρίσιος βαθμός για τον Μακεδονικό με φωνές για την διαιτησία

Πέτρος Χαριζακλής15 Νοεμβρίου 2023

Παλικαρίσιο βαθμό (2-2) κατέκτησε ο Μακεδονικός στον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 9η αγωνιστική της Super League 2. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 μέχρι το 44', με κεφαλιά του Ρόμο και πλασέ του Τσάπρα, σε φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως πριν ξεκινήσει η αντεπίθεση έγινε φάουλ στον Προβυδάκη στη μεσαία γραμμή, όμως, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Ο Μακεδονικός, που είχε απειλήσει στο 33' με σουτ του Χάσεκ μέσα από την περιοχή, που κατέληξε στο δοκάρι, μείωσε, τελικά, στο 45', έπειτα από σέντρα του Ζαφειράκη και αυτογκόλ του Πίρινεν και έφερε το ματς στα ίσια στο 64' με κεφαλιά του Σιμόνι.

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός: Γουναρίδης, Προβυδάκης, Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Χάσεκ, Τσιλιγγίρης (77' Λεωνιδόπουλος), Ραμίρεζ (87' Μπουλάτοβιτς), Ζαφειράκης (58' Μπιανκόνι), Σιμόνι (77' Λυμπεράκης).

Λεβαδειακός: Κροφ, Βήχος, Κβαμπένα (82' Νικολιάς), Τσάπρας, Ρομό (60' Συμελίδης), Μεχία, Πίρινεν, Γιαννιώτας (82' Τσιριγώτης), Λιάγκας, Κουάδρα (60' Πολέτο), Τσελεπίδης (77' Μπελμόντε).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.