Παλαβράκης: «Διαφορά στο οικονομικό με Ηρακλή-Mε πίστεψαν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς»

Δημήτρης Καλαϊτζής24 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Στέφανος Παλαβράκης ήταν ο φύλακας άγγελος του Ηρακλή για τρία χρόνια, όμως η συνεργασία του με τους «κυανόλευκους» διεκόπη το καλοκαίρι, αφού οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό. Ο έμπειρος γκολκίπερ είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του, αλλά αυτή που τον «κέρδισε» περισσότερο ήταν αυτή του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Ο 28χρονος πορτιέρε άνοιξε τα χαρτιά του στο metrosport.gr και αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Ηρακλή κα τι συνέβη το καλοκαίρι και μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας έλυσαν τη συνεργασία τους, την πρόταση του Απόλλωνα Καλαμαριάς και τους στόχους που έχει θέσει για να πετύχει με τους «κοκκινόμαυρους». 

«Διαφορά στο οικονομικό με Ηρακλή»

Αναλυτικά όσα είπε:

  • Είχες πρόταση ανανέωσης από τον Ηρακλή το καλοκαίρι και την αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ:

«Είχα πρόταση ανανέωσης από τον Ηρακλή όμως υπήρχε μία διαφορά στο οικονομικό και έτσι αποφασίσαμε οι δύο πλευρές να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Τον Ηρακλή υπηρέτησα για τρία χρόνια, με την κάθε σεζόν να έχει την ιδιαιτερότητά της. Την πρώτη χρονιά δημιουργήθηκε μία ομάδα ανταγωνιστική που είχε στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία. Τη δεύτερη θέλαμε να πάρουν την άνοδο έχοντας ένα ποιοτικό ρόστερ και την τρίτη και τελευταία μου στην ομάδα η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε, χάσαμε αρκετούς βαθμούς και μείναμε πίσω. 

Υπήρχαν δυσκολίες οικονομικές, γηπεδικές και αγωνιστικές. Παρόλα αυτά δεν το βάλαμε κάτω, ο κόσμος και η διοίκηση μας στήριξαν και τους ευχαριστούμε που όλοι συνέβαλαν ώστε να έρθει η αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό του Ηρακλή. Ο Ηρακλής έχει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ φέτος με καλούς ποδοσφαιριστές και πρέπει άμεσα να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία. Μακάρι να το πετύχει γρήγορα όπως και ο Απόλλων Καλαμαριάς και να αποκτήσει πάλι η Θεσσαλονίκη ποδοσφαιρική δύναμη».

«Με πίστεψε ο Απόλλων και αναγνώρισε την αξία μου»

  • Ποιοι λόγοι σε έκαναν να αποδεχθείς την πρόταση του Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Είχα κάποιες αξιόλογες προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά ο Απόλλωνας με πίστεψε και αναγνώρισε την αξία μου, κάτι που εκτίμησα και έτσι αποδέχθηκα την πρότασή του και είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα Καλαμαριάς». 

  • Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τους «κοκκινόμαυρους»:

«Στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο-επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκεί που αρμόζει να βρίσκεται ο σύλλογος. Έχουμε δημιουργήσει ένα δυνατό ρόστερ, με παιδιά που διψούν για διάκριση. Με παιδιά που έχουν παραστάσεις, εμπειρίες και ποιότητα για να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και να πάρουμε την άνοδο στη Super League 2. 

«Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος»

  • Πώς σου φάνηκε η ισοπαλία (0-0) στην Κομοτηνή στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος:

«Κάναμε καλό παιχνίδι απέναντι στον βασικό μας ανταγωνιστή. Κυριαρχήσαμε και ελέγξαμε το παιχνίδι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια. Είχαμε κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο τέρμα, όμως το ποδόσφαιρο έτσι είναι... Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. 

Εμείς κρατάμε τον βαθμό και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ηρακλή Αμμουδιάς στο γήπεδό μας. Εμείς κοιτάμε όλες τις ομάδες με τον ίδιο σεβασμό και θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να παίρνουμε κάθε Κυριακή το τρίποντο».


«Μακάρι στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίζουμε με τον κόσμο μας την άνοδο»

  • Ένα μήνυμα για τον κόσμο του Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Τους θέλουμε κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια. Η παρουσία του κόσμου μας στην Κομοτηνή ήταν τρομερή και τους ευχαριστούμε και θέλουμε στο τέλος της χρονιάς όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.