Παλαβράκης: «Δεν έφυγα από τον Ηρακλή, με... έφυγαν»

Metrosport Team14 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στέφανος Παλαβράκης, με τον άλλοτε τερματοφύλακα του Ηρακλή και νυν του Απόλλωνα Καλαμαριάς να μιλάει για την απόφαση του να συνεχίσει στην ομάδα της Καλαμαριάς και τους λόγους που τον έκαναν να φύγει από τους κυανόλευκους, τονίζοντας, «Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον ταξίδι, από μία ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης σε μία άλλη, ένα ποδοσφαιρικό ταξίδι που θέλω να συνδυαστεί με επιτυχίες τόσο ομαδικές όσο και προσωπικές».

Για την αποχώρηση του από τον Ηρακλή: «Είμαι στεναχωρημένος που έφυγα από τον Ηρακλή, είχα προσπαθήσει πολύ με την ομάδα, υπήρχε ένα θέμα με ένα άτομο όπου είχαμε αγωνιστικές και οικονομικές διαφορές και αυτό δεν μου επέτρεπε να συνεχίσω. Εγώ δεν έφυγα από τον Ηρακλή, με έφυγαν. Προς το τέλος Ιουλίου και ενώ μου είχαν κάνει πρόταση και την δέχθηκα, μου είπαν ότι κοιτάνε άλλες επιλογές και δεν χωρούσα στην ομάδα. Από τις 20/5 ήμουν στο ρόστερ της ομάδας και αργά στον Ιούνιο ενημερώθηκα ότι ήμουν εκτός, κάτι που με εμπόδισε στο να βρω άλλη ομάδα».

Ενώ για τη νέα του ομάδα, τόνισε: «Για εμένα η πρόταση του Απόλλωνα αντικατοπτρίζει την αξία μου στον χώρο και χαίρομαι πολύ που αποτελώ μέρος της ομάδας και είμαι έτοιμος για τη νέα χρονιά. Στόχος της ομάδας είναι η άνοδος και η επιστροφή της εκεί που αξίζει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.