Παλαιοχριστιανός: «Έχω διπολική διαταραχή, από εμβόλια έχω κάνει της λύσσας»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2024

Μια εφόλης της ύλης συνέντευξη παράχωρησε ο Μανώλης, ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών, που έχει γίνει «πρωταγωνιστής» των τελευταίων ημερών. Ο πατέρας 8 παιδιών που συνελήφθη πριν λίγα 24ωρα - καθώς φέρεται να τα κρατά μακριά από το σχολείο - μίλησε σήμερα στον ΑΝΤ1 για τη ζωή, τα πιστεύω και τις εμπειρίες του.

Τις τελευταίες ημέρες πρωταγωνιστεί στα ΜΜΕ ως Παλαιοχριστιανός της ορεινής Κορινθίας με... κρυφό λαγούμι, ως πρώην πρωτοπαλίκαρο του χρυσαυγίτη Ηλία Παναγιώταρου, αλλά και ως δημοτικός υπάλληλος στην καθαριότητα του Δήμου Ηλιούπολης, όπου απασχολείται μέσω τηλεργασίας.

Στη σημερινή του εξομολόγηση, επανέλαβε πως δεν προτίθεται να κάνει τεστ DNA εξηγώντας το γιατί, όπως και τους λόγους που δεν πηγαίνουν τα παιδιά του σχολείο.

«Έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή. Έχω μια πάθηση που είναι ανίατη. Έχω νοσηλευτεί, λαμβάνω θεραπεία. Με ωφελούσε ο καθαρός αέρας», δήλωσε μεταξύ άλλων. Παρούσιασε τον εαυτό του, παράλληλα, ως ΑμεΑ, πολύτεκνος και θρησκευτική μειονότητα, ενώ ισχυρίστηκε πως ο νόμος εξάντλησε την αυστηρότητά του σε εκείνον και πως «σύρθηκε με βαρυποινίτες στα κρατητήρια» .

Σε άλλο σημείο είπε ότι επέλεξε να μην γνωρίζει πολυ βρίσκεται η γυναίκα του: «Η σύζυγος μου πρέπει να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της και των παιδιών μου», είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε και αρνητής του εμβολίου του κορονοϊού, αν και εξήγησε πως έχει κάνει όλα τα εμβόλια - μεταξύ των οποίων και αντιλυσσικό, καθώς έχει υπάρξει και σπηλαιολόγος.

Πηγή: dnews.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.