Παϊσιάδης: «Μείγμα νεαρών και έμπειρων ο φετινός ΠΑΟΚ-Ανοιχτός ο δρόμος για τον τελικό του League Cup»

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Κώστας Παϊσιάδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την κλήρωση της Volley League και του League Cup, αλλά και τη φετινή ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την προοπτική ο ΠΑΟΚ να βρεθεί στον τελικό του League Cup: «Ο ΠΑΟΚ οδηγείται σε έναν τελικό σίγουρα. Εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Κηφισιάς, στον ημιτελικό θα συναντήσει κάποια από τις ομάδες που τερμάτισε πέρσι στις δύο τελευταίες θέσεις ή κάποια από τις δύο που ανέβηκαν, πάλι εντός έδρας. Ο δρόμος είναι ανοιχτός, γιατί Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πήγαν σε άλλο μονοπάτι». 

Για τη φετινή ομάδα του Δικεφάλου: «Ο ΠΑΟΚ βασίζεται σε ένα μείγμα νεαρών και έμπειρων αθλητών. Έχουμε φέρει έναν νέο σπουδαίο Σέρβο, που θα κρατήσει την υποδοχή μαζί με τον Κοκκινάκη και έχουμε και έμπειρους, όπως τον Ολλανδό πασαδόρο».

Για την κλήρωση της Volley League: «Φέτος την 1η αγωνιστική έρχεται ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη. Είναι δύο ομάδες που άλλαξαν το υλικό τους και θα είναι ξανά διεκδικήτριες του τίτλου. Αυτό το ματς θα κριθεί από το πόσο προσαρμοσμένα θα είναι τα ρόστερ τους και σε τι κατάσταση θα είναι τα ατού τους. Σημαντική θα είναι και η παρουσία του κόσμου εκείνη την ημέρα».

Για το πόσο σημαντική είναι η ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού: «Είναι σημαντική κατάκτηση ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19:00. Το χρεώνουμε στη λίγκα. Τα πιο καλά παιχνίδια θα ορίζονται σταθερά στις 19:00 το Σάββατο, κάτι που είναι πολύ βατό και για τις ομάδες και για τον κόσμο».

Τέλος, ανέφερε: «Επίσης, με την αγορά του τρίτου VAR θα καλύπτονται όλα τα παιχνίδια με VAR. Αυτό είναι αξιοσημείωτο και ότι από του χρόνου η εθνική ομάδα θα μπει στα μεγάλα τουρνουά για να διεκδικεί συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στα παγκόσμια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.