Παϊσιάδης: «Η κατάκτηση του Super Cup θα είναι οδηγός για τη συνέχεια»

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2024

Ο αντιπρόεδρος του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Super Cup από τον "δικέφαλο", ενώ τόνισε ότι η κατάκτηση του τροπαίου θα είναι οδηγός για τους επόμενους στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε: «Την κατάκτηση του Super Cup από τον ΠΑΟΚ δεν την περίμενε κανείς, από τις στοιχηματικές εταιρείες έως και όλο το περιβάλλον του ελληνικού βόλεϊ. Ο Ολυμπιακός δεν άλλαξε καθόλου από την περσινή ομάδα που πήρε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα. Σε όλη αυτή διαδρομή ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που "σκοτώνει" τις ομάδες από το σέρβις.

Εμείς στην ομάδα που χτίσαμε, θέλαμε να έχουμε σπουδαία υποδοχή, να είμαστε πολύ καλοί σε αυτόν το τομέα, για αυτό και φέραμε και το ακριβότερο λίμπερο που υπάρχει στην Ελλάδα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα είπε: "Ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη, γιατί δεν καταφέραμε να τον σκοτώσουμε στο σέρβις". 

Ο Σαμοϊλένκο βοήθησε όλο το παιχνίδι της ομάδας, ελευθερώθηκε επιθετικά ο διαγώνιος, κρατούσε τους αντίπαλους κεντρικούς. Γενικά την αγωνιστική συνθήκη του ΠΑΟΚ δεν την περίμενε κανένας και θα είναι ο οδηγός για τους επόμενους στόχους. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι θα είναι διεκδικητής για σπουδαίους στόχους». 

Για την ανταπόκριση του κόσμου: «Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον ένα κύτταρο στο βόλεϊ, ένα κομμάτι που τον ακολουθεί. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει μπει στη συνείδηση του ΠΑΟΚτσή το βόλεϊ. Δραστηριοποιούμε σε αυτό τμήμα κοντά στα 30 χρόνια, δεν περίμενα ότι θα έρθουν αυτές οι στιγμές στην ομάδα. Ο Θανάσης Κατσαρής στέκεται δίπλα σε αυτό τμήμα με σπουδαία οικονομική αρωγή και προσπάθεια». 

Για νέες μεταγραφές: «Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στο τέλος του Ιανουαρίου. Υπάρχει μια ανοικτή πρόταση, η οποία είναι δύσκολο να υλοποιηθεί, νομίζω ότι θα πορευτούμε έτσι και ο προπονητής είναι ικανοποιημένος από το ρόστερ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.