Παίκτες ΑΕ Φιλύρου για Κοτσέρογλου: Κερδίζει τις εντυπώσεις με ανέντιμους τρόπους

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2023

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΑΕ Φιλύρου, καθώς έλυσε τη συνεργασία της με τον Σάββα Κοτσέρογλου μετά το τέλος του σημερινού νικηφόρου αγώνα με τον Εθνικό Λαγυνών (2-1). 

Οι ποδοσφαιριστές του Φιλύρου εξέδωσαν ανακοίνωση-απάντηση για τις αιχμές που άφησε ο έμπειρος προπονητής για τους ίδιους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δεν μπορούμε ως ποδοσφαιριστές της ΑΕ Φιλύρου να αφήσουμε αναπάντητα τα όσα προσβλητικά είπε για εμάς ο κ. Κοτσέρογλου στην ιστοσελίδα epsm24.gr μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό Λαγυνών. 

Πρώτον, κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα κι αυτό θέλουμε να το τονίσουμε και να το αντιληφθεί όποιος ασχολείται με τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια! Η ΑΕ Φιλύρου θα υπάρχει για πάντα, οι προπονητές και οι παίκτες όμως είναι περαστικοί!!! 

Δεύτερον, δεν τον φέραμε εμείς στην ομάδα, ήταν καθαρά επιλογή της διοίκησης μετά την αποχώρηση του Θωμά Ματελόπουλου, δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας. 

Τρίτον, δεν είμαστε προπονητές, αλλά ποδοσφαιριστές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να εκφράζουμε την άποψή μας για κάτι που βλέπουμε και δεν μας αρέσει γιατί όλοι θέλουμε το καλό του Φιλύρου κι όχι το δικό μας γιατί έχουμε αποδείξει ότι βάζουμε πλάτη σε πολλά πράγματα για το συμφέρον της ομάδας. 

Τέταρτον, ας μας πει λοιπόν ο κ. Κοτσέρογλου γιατί ενώ η ομάδα μας έχει έναν σεντερ φορ, χωρίς λόγο και αιτία σήμερα επέλεξε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και ειδικά μετά απο ένα κακό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική να αγωνιστούμε χωρίς καθαρό φορ; 

Πέμπτον, ας μας πει γιατί έπαιξε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας που πονούσε το πόδι του και τον έλεγε να μην αγωνιστεί, αυτός ρίσκαρε και τον επέλεξε βασικό με ρίσκο ο συμπαίκτης μας να γίνει χειρότερα και να λείψει για αρκετό καιρό; 

Υ.Γ.1 Αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε είναι ότι πρόβλημα είχε με εμάς τους παίκτες αν ήταν σωστός και τίμιος ας το έλυνε στα αποδυτήρια κοιτώντας μας όλους στα μάτια κι όχι να βγαίνει σε ιστοσελίδες και να αφήνει υπονοούμενα για το τι άνθρωποι είμαστε και τι πιστεύω έχουμε. 

 Υ.Γ.2 Ο κ. Κοτσέρογλου μετά το τέλος του σημερινού αγώνα ζήτησε να μην ανέβει κάποια ανακοίνωση από την πλευρά της ομάδας αλλά παρόλα αυτά ο ίδιος επέλεξε ανέντιμους τρόπους για να κερδίσει τις εντυπώσεις. 

Υ.Γ.3 Έχει ο καιρός γυρίσματα….

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Φιλύρου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.