Παιχνίδι με πολλά νεύρα στην Ευκαρπία με νίκη του Ωραιοκάστρου (pics)

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2024

Παιχνίδι με πολλά νεύρα και καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα στην Ευκαρπία, όπου η τοπική Νίκη στην πρεμιέρα της Α1 της ΕΠΣΜ γνώρισε την ήττα από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου με 0-1.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τέσσερις αποβολές, δύο για κάθε ομάδα. Προσπαθώντας να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της Α1 η ομάδα του κ. Καμπουρίδη προσπάθησε από την αρχή να εκμεταλλευτεί την όποια ασυνεννοησία υπήρχε μεταξύ των αμυντικών του Κεραυνού στο ξεκίνημα του αγώνα με αποτέλεσμα να βρεθεί δύο φορές απέναντι από τον έμπειρο και πρώην παίκτη τους τον Γιώτα αλλά ο τερματοφύλακας του Ωραιοκάστρου έδειξε με την απόδοση του σε καίριες φάσεις για ποιο λόγο αποκτήθηκε φέτος από τον Κεραυνό. Σταδιακά όσο περνούσαν τα λεπτά η ομάδα του κ.Κορμαρη έχοντας στο κέντρο δύο από τα πιο έμπειρα χαφ του πρωταθλήματος τον Χαψα και τον Ζαφειριδη πήρε το κέντρο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε τουλάχιστον τρεις φάσεις για να προηγηθεί.

Στο 26’ είχαμε την αποβολή των Τσέλα και Ιβανίδη με υπόδειξη του επόπτη που ήλεγχε την φάση και σε συνεργασία με τον διαιτητή. Με δέκα παίκτες πλέον συνέχισαν οι δύο ομάδες αλλά φαινόταν ο Κεραυνός να πατάει καλύτερα στο γήπεδο . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 43’ μετά από ωραία προσπάθεια του δραστήριου Παπαϊωάννου και έξυπνη πάσα ο Ντόκου με ωραίες προσποιήσεις και με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή να κάνει το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο αλλαγές του κ.Καμπουριδη στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου Μπαλαμπανίδης και Γκάτσος προσπάθησαν να δώσουν πιο επιθετική πνοή στην ομάδα αλλά κυρίως με στημένα οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να πετύχουν την ισοφάριση . Ήρθε όμως η νέα αποβολή τους με δεύτερη κίτρινη του έμπειρου χαφ Κώστα στο 52’ που αποσυντόνισε την ομάδα. Δεν το εκμεταλλεύτηκε αυτό ο Κεραυνός και σε συνδυασμό με την δεύτερη κίτρινη ίσον κόκκινη σε σύντομο διάστημα που δέχτηκε ο νεοεισελθών παίκτης του Μάρτος ήρθε το παιχνίδι στα ίσια σε αριθμητικό επίπεδο. Αυτό ανέβασε την ψυχολογία της Ευκαρπίας αλλά ο μόνος τρόπος που είχε να απειλήσει ήταν τα στημένα με αποτέλεσμα να καθαρίζουν τις φάσεις οι αμυντικοί του Κεραυνού οι οποίοι παρά το αρχικό τους μούδιασμα στην συνέχει λειτούργησαν υποδειγματικά.

Τρίποντο ψυχολογίας σε μια δύσκολη έδρα για τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου  ενώ από την άλλη μεριά η ομάδα της Νίκης Ευκαρπίας θα προσπαθήσει να αναπληρώσει αυτούς τους βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι της.

ΣΤ.Μ.





Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.