Παγώνης: «Η πραγματική Α1 σε έναν όμιλο»

Metrosport Team13 Απριλίου 2024

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις στη Δόξα Ασσήρου καθώς στο γήπεδο θα γίνει επανασπορά.

Το φινάλε των πλέι οφ της Α1 βρήκε την Δόξα στην τέταρτη θέση  και ο προπονητής της Δόξας Γιάννης Παγώνης ανέφερε: «Το Πρωτάθλημα δεν είχε το ίδιο ενδιαφέρον στα μπαράζ καθώς βγήκαν γρήγορα οι δύο ομάδες που θα συνέχιζαν σε αυτή τη διαδικασία αγώνων. Οσο για εμάς στόχος ήταν οι δύο πρώτες θέσεις αλλά δεν το πετύχαμε. Τα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα κύλησαν ομαλά, τα παρατράγουδα ήταν ελάχιστα. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε σε μια Α1 αλλιώτικη, σε ένα όμιλο. Γιατί, αυτή είναι η πραγματική Α1. 

Το πρωτάθλημα πλέον θα είναι πιο ανταγωνιστικό και πιο ελκυστικό. Στα συν είναι ότι ο κόσμος γυρίζει στα γήπεδα. Αν το κάνουμε πιο ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα, γιατί να μην έρθει παραπάνω κόσμος. Να ευχηθούμε στην ΑΕ Ευόσμου και στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ καλή επιτυχία στα μπαράζ». 

Για διεξαγωγή πλέι οφ τη νέα χρονιά είπε: «Θα ήθελα να επικρατήσει το παλιό σύστημα, ο πρώτος να είναι πρωταθλητής και στη συνέχεια να παίξουν 3-6 και 4-5 στη β’ φάση οι νικητές και αυτός που θα επικρατήσει να παίζει στη γ’ φάση με τον δεύτερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.