Παγώνης: «Δεν κοιτάμε το αποτέλεσμα», Μπούρκας: «Χρειάζεται χρόνος»

Χρήστος Λιάπης11 Αυγούστου 2024


Φιλική νίκη για τη Δόξα Ασσήρου στο γήπεδο Λαγυνών επί του Ηρακλή Θερμαΐκού με 3-0, δύο ομάδων που αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστική πορεία στο νέο Πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣΜ.

 Ο προπονητής της Δόξας Γιάννης Παγώνης μετά τον αγώνα είπε: «Δεν κοιτάμε το αποτέλεσμα στα δύο, τρία πρώτα φιλικά. Αλλα πράγματα μας ενδιαφέρουν. Να μην βγάλουμε τραυματισμούς και να δούμε σε τι φυσική κατάσταση βρισκόμαστε. Εγινε ένα καλό παιχνίδι με δύο καλές ομάδες για την εποχή. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών από την πρώτη μέρα, πόσο μάλλον όταν παίζουμε σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες».

Ο Βασίλης Μπούρκας εκ των προπονητής του Ηρακλή Θερμαϊκού επισήμανε: «Ηταν το πρώτο φιλικό. Σε αυτή τη φάση δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα. Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Προτεραιότητα μας είναι να γίνει ένα δυνατό σύνολο, ανταγωνιστικό, ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε ομάδες δεμένες όπως η Ασσηρος. Χρειάζεται χρόνο, υπομονή, επιμονή για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο». Από πλευράς Ηρακλή έπαιξαν 27 παίκτες. Την Τρίτη ο Ηρακλής θα έχει νέο φιλικό εκτός έδρας με την ΑΕ Ευόσμου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.