Παγκόσμιος πρωταθλητής προπονείται σε χωράφι στο Κιλκίς

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

Στην Κολομβία πριν δύο χρόνια, ο Γιάννης Κορακίδης αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής σφυροβολίας Κ20, πραγματοποιώντας προπονήσεις σ’ ένα χωράφι στις Μάνδρες Κιλκίς.

Παρά τη θερμή υποδοχή του από τους τοπικούς άρχοντες και τις υποσχέσεις για βελτίωση των συνθηκών προετοιμασίας του, ο πρωταθλητής του Γιάννη Χρίστογλου συνεχίζει να χτίζει το μέλλον και να ονειρεύεται ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στο χωράφι. Για μεζούρα συνεχίζει να έχει μπιτόνια από ελαιόλαδο, χλωρίνη και απορρυπαντικά.

«Αυτά έχουμε, με αυτά θα παλέψουμε, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ήρθαν με ρώτησαν ‘τι χρειάζεσαι’, τους είπα πως δεν χρειάζομαι κάτι πολύ ακριβό, να μου αλλάξουν τις λάμπες στο γυμναστήριο, τα τζάμια για να μην μπαίνει το κρύο… Μου έλεγαν ότι ‘θα σε βοηθήσουμε σε ό,τι θέλεις’ και τίποτα δεν έχει γίνει. Τις λάμπες και τα παράθυρα τα πλήρωσε ο προπονητής μου, τα τσιμέντα τα έχει ρίξει ο προπονητής μου με δικά του λεφτά, οι σφύρες μου είναι ελαττωματικές. Δεν έχω βοήθεια από πουθενά και κανέναν. Θα με αναγκάσουν να φύγω στη Σουηδία», τονίζει μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ3 ο Γιάννης Κορακίδης, ο οποίος έχει σαν μεγάλο στόχο τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.