Παγκόσμιο Βουδαπέστη, 2023: Στα ημιτελικά η Εμμανουηλίδου!

Παναγιώτα Χαλκιά23 Αυγούστου 2023

Την πρόκριση για την ημιτελική κούρσα των 200μ πήρε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. 

Η Ελληνίδα αθλήτρια έτρεξε στον έβδομο διάδρομο της δεύτερης προκριματικής σειρά των 200μ και τερμάτισε τέταρτη με 23.00, επίδοση που της έδωσε το εισιτήριο για την ημιτελική κούρσα. «Ήταν από τις καλύτερες μου εμπειρίες. Έπαθα ένα σοκ μόλις μπήκα στο γήπεδο με τόσο κόσμο. Το 23.00 είναι ένας καλός χρόνος αλλά δεν με αντιπροσωπεύει. 

Είχα μεγάλη αγωνία αλλά μου άρεσε πολύ. Κατάλαβα ότι το επίπεδο είναι υψηλό και πιστεύω να τρέξω καλύτερα στον ημιτελικό. Ήταν ένα ξεμούδιασμα αυτό. Δεν μασάω, μου αρέσει να τρέχω με τις καλύτερες. Αυτό είναι και το νόημα», τόνισε μετά την πρόκριση της.

Η Εμμανουηλίδου είναι το νεαρότερο μέλος της ελληνικής αποστολής και στη Βουδαπέστη έκανε το ντεμπούτο της σε μεγάλη διοργάνωση. Η νεαρή αθλήτρια αγωνίστηκε στα 200 μ. έχοντας ήδη πετύχει το στόχο της στη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο οποίος ήταν η κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Κ23.


Η Ολίβια Φωτοπούλου από την Κύπρο πήρε και εκείνη το εισιτήριο για την επόμενη κούρσα και παραδέχθηκε ότι ήταν ένα όνειρο για εκείνη ενώ παράλληλα εξέφρασε τη στήριξη της στην Ελλάδα που δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά από τις φλόγες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.