Παγκόσμιο Βουδαπέστη 2023: Εκτός η Αναγνωστοπούλου λόγω εγκυμοσύνης!

Παναγιώτα Χαλκιά18 Αυγούστου 2023

Εισιτήριο για το πιο γλυκό ταξίδι στη ζωή κάθε γυναίκας έβγαλε η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου, η οποία περιμένει τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, και δεν θα παρευρεθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η έμπειρη δισκοβόλος θα απουσιάσει από τα επόμενα αθλητικά ραντεβού καθώς όπως ενημέρωσε μέσω ανάρτησης της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιμένει την άφιξη του πρώτου της παιδιού. Η Αναγνωστοπούλου μετά από εννέα χρόνια συνεχής παρουσίας στις μεγάλες διοργανώσεις και τέσσερις συμμετοχές σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, δεν θα βρεθεί στη Βουδαπέστη λόγω της εγκυμοσύνης της. 

Η ίδια στην ανάρτηση της ενημερώνει για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός και εύχεται καλή επιτυχία στους υπόλοιπους συναθλητές της: «4 φορές συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου. Μετά από 9 χρόνια από την εμφάνισή μου στις μεγαλύτερες διοργανώσεις με την Εθνική Ελλάδος🇬🇷 Δεν θα συμμετάσχω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης 2023 λόγω του ερχομού του πρώτου μου παιδιού.🤰👼🩵 Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και στον Έλληνα ομάδα. 😊🧿».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.