Πάει προς... ρήξη η σχέση Γιακουμάκη - Σέλτικ

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2022

Ο Γιώργος Γιακουμάκης φαίνεται πως δεν μπορεί να τα βρει με τη Σέλτικ στο οικονομικό κομμάτι για το νέο συμβόλαιο που σκόπευε να υπογράψει και σύμφωνα με δημοσιεύματα, πολύ πιθανό σενάριο είναι να πάρει μεταγραφή τον ερχόμενο Ιανουάριο.

«Φευγάτος» από τη Σέλτικ παρουσιάζεται να είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης διότι σύμφωνα με μέσα της Σκωτίας, «ναυαγεί» το ενδεχόμενο για συμφωνία νέου συμβολαίου. Ο Έλληνας στράικερ των «Καθολικών», με 25 τέρματα σε 50 συμμετοχές ως τώρα, είχε ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του για τη μετακίνηση από τη Φένλο στους πρωταθλητές Σκωτίας το καλοκαίρι του 2021, με την προοπτική να βελτιωνόντουσαν οι απολαβές του αν έκανε καλή πρώτη σεζόν.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η παρουσία του Γιακουμάκη και η συνεισφορά του στην ομάδα είναι αναμφισβήτητη, καταφέρνοντας να εξελιχθεί στον πιο αγαπητό της κερκίδας, χάρη και στα κρίσιμα γκολ που έχει πετύχει ερχόμενος από τον πάγκο. Την παρούσα φάση, η σκωτσέζικη εφημερίδα τονίζει πως αν δεν υπάρξουν δραματικές αλλαγές στις διαπραγματεύσεις μέχρι το τέλος του έτους, τότε η πώληση του τον Ιανουάριο θεωρείται δεδομένη, με αρκετές ομάδες από την Premier League και την υπόλοιπη Ευρώπη να τον παρακολουθούν στενά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.