«Πάει» προς αλλαγή έδρας και... ημερομηνίας το Πανσερραϊκός- ΠΑΟΚ!

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2023

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει έλθει στο αγωνιστικό προσκήνιο το ενδεχόμενα αλλαγής της έδρας, για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ μέσα στις Σέρρες, για την 12η αγωνιστικής της Super League. Και αυτό γιατί τίθεται εκ νέου το θέμα της άδειας καταλληλόλητας του γηπέδου αλλά και της αλλαγής ημερομηνίας.

Σύμφωνα με τις «διαρροές»  από τις Σέρρες, υπογραμμίζεται πως τίθεται θέμα με το γήπεδο ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στις 26/11 για την 12η αγωνιστική της Super League.

Αυτό συνεπάγεται πως αν και εφόσον δεν εξασφαλίσουν την απαιτούμενη άδεια, τότε δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα αλλαγής στη σειρά των αγώνων και να μεταφερθεί το ματς του α΄γύρου στην Τούμπα. Μια «τακτική» που ακολουθήθηκε και στο ματς του Πανσερραϊκού με τον Άρη.

Ωστόσο, προκύπτει ένα ακόμη πρόβλημα, εφόσον οι δύο ομάδες αγωνιστούν τελικά στην Τούμπα (17.30), αφού την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένο και το Άρης-Παναθηναϊκός στις 20.30 στο Χαριλάου. Δεδομένου αυτού μπορεί να τεθεί και αλλαγή ημέρας και ο αγώνας να γίνει Σάββατο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.