Πάει για μεταγραφή πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ η Χαρτς!

Metrosport Team23 Αυγούστου 2023

Μέχρι σήμερα στις 19:45 ώρα Σκωτίας η Χαρτς έχει δικαίωμα να κάνει προσθαφαίρεση στη λίστα της για τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και τα ΜΜΕ της Ρουμανίας θεωρούν πολύ πιθανό να προλάβει να δηλώσει τον Ιάνις Χάτζι από την Ρέιντζερς! Πρόκειται για τον υιό του εμβληματικού Γκιόργκε Χάτζι, που έμεινε εκτός της ευρωπαϊκής λίστας στην Ρέιντζερς.

Συγκεκριμένα γράφουν: «Ο Χάτζι ειναι δυσαρεστημένος στην Ρέιντζερς με το γεγονός ότι ειναι μια αναπληρωματική λύση και μπορεί να δοθεί δανεικός στην Χαρτς. Οι Θέλτα Βίγκο, η Γαλατασαράι, η Αλ Ετιφάκ, η Λέτσε η Λάτσιο και η Γκενκ είναι από τις ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 24χρονο Ρουμάνο μεσοεπιθετικό και μπορεί να επιλέξει ο γιος του Γκικά Χάγκι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. 

Για τον Χάτζι υπάρχει επίσης να παραμείνει στην Premiership της Σκωτίας και να παίξει με τη μορφή δανεισμού στην Χαρτς. Η ομάδα από το Εδιμβούργο θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στις ομάδες της Γλασκώβης αυτή τη σεζόν στον δρόμο για τον τίτλο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα sport.ro στο ρεπορτάζ της το οποίο ολοκληρώνεται ως εξής : «Η ομάδα από το Εδιμβούργο ανήκει στην εκατομμυριούχο Αν Μπατζ και τεχνικός διευθυντής είναι ο πρώην σημαντικός επιθετικός της Ρέιντζερς, Στίβεν Νέισμιθ, ενώ ήδη η Χαρτς έχει πάρει έναν δανεικό από την ομάδα της Γλασκώβης, τον Αλεξ Λόουρι».

Μια ανάσα από το sold out

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ελάχιστα εισιτήρια έχουν μείνει απούλητα για το αυριανό σπουδαίο ματς και αυτό ήταν το αυτονόητο. Με συνεχείς αναρτήσεις στα social media η Χαρτς καλεί τους οπαδούς της να σπεύσουν να αγοράσουν τα εναπομείναντα εισιτήρια ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως χθες νωρίς το μεσημέρι ανακοίνωσε sold out για το προσεχές ματς Πρωταθλήματος! Η Χαρτς που έχει κάνει ένα καλό ντεμπούτο (παραμένει αήττητη και είναι στη δεύτερη θέση) υποδέχεται την Νταντί πριν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 31 Αυγούστου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.