Πάει για έσοδα 3 εκατομμυρίων ευρώ η ΕΠΟ!

Γιώργος Μάντζιος14 Οκτωβρίου 2024

Η Εθνική ομάδα υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποδεικνύεται… χρυσορυχείο για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μόνο λίγους μήνες μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Μάκη Γκαγκάτση.

Ήδη στην ΕΠΟ είναι ικανοποιημένοι από τα περίπου 20.000 εισιτήρια που κόπηκαν στο παιχνίδι με την Φινλανδία και φυσικά από το χθεσινό «sold out» και τα 30.000 και πλέον εισιτήρια που κόπηκαν με την Ιρλανδία. Και αν αυτά τα νούμερα είναι εντυπωσιακά, με βάση την μη εμπορικότητα των αντιπάλων και με δεδομένο ότι οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια μάλλον… «σνομπάρουν» την γαλανόλευκη, όλοι μπορούν να φανταστούν τι μπορεί να συμβεί το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου.

Το παιχνίδι με την Αγγλία ορίστηκε στο ΟΑΚΑ (σαν να το ήξεραν οι άνθρωποι της ΕΠΟ ότι ένα πιο μεγάλο στάδιο από το «Καραϊσκάκης» θα γεμίσει περισσότερο τα ταμεία τους) και η Ομοσπονδία θα επιδιώξει να κυκλοφορήσει όσα περισσότερα εισιτήρια μπορεί και δεν αποκλείεται να βρεθούν κοντά στις 65.000 Έλληνες φίλαθλοι. Συνολικά μιλάμε για τρία παιχνίδια και 115.000 εισιτήρια, νούμερο που δεν κόβουν σε μια ολόκληρη χρονιά ομάδες της Super League.

Έτσι με ένα μέσο όρο τιμής 25 ευρώ τα έσοδα της ΕΠΟ θα αγγίξουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.