ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Όχι στο λάθος που θα μας στερήσει τη γεμάτη Τούμπα»

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2024

Οδηγίες για τους φίλους της που θα βρεθούν το βράδυ στην Τούμπα για το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ εξέδωσε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, ζητώντας από τους οπαδούς να είναι να φωνάξουν υπέρ της ομάδας του αλλά παράλληλα να είναι προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

  • «Κάθε φίλαθλος που έρχεται στο γήπεδο θα πρέπει να με την αγορά του εισιτηρίου να κάνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την ταυτοποίηση μέσω Gov.gr Wallet, προκειμένου να αποφευχθεί υπερφόρτωση στο σύστημα πριν τη σέντρα του αγώνα. Οι ποινές για όσους επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο χωρίς εισιτήριο είναι ιδιαίτερα αυστηρές και δεν θα επιτραπεί στους παραβάτες να δουν το παιχνίδι, ενώ υπάρχει και διοικητικό πρόστιμο. Εισιτήριο, είτε του αγώνα, είτε διαρκείας, πρέπει να έχουν κι όλα τα παιδιά, ακόμα και κάτω των 12 ετών.
  • Γύρω από το γήπεδο θα υπάρχουν αυστηροί προέλεγχοι από την αστυνομία, τόσο ταυτοπροσωπίας, όσο και ελέγχου εγκυρότητας εισιτηρίου. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού οι Θύρες της Τούμπας θα ανοίξουν στις 19:00. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο στάδιο, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός πριν τη σέντρα.
  • Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου έχουν τη δυνατότητα μέσω του Gov.gr Wallet μπορούν να μεταβιβάσουν τα εισιτήρια διαρκείας τους. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.
  • Σύμφωνα με τον νέο Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, ένα λάθος αρκεί για να στερήσει από την ομαδα την δύναμη της γεμάτης Τούμπας. Πρέπει όλοι να κάνουμε τα πάντα ώστε να μην κλείσει η Τούμπα ή μέρος αυτής. Απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου από τις κερκίδες προς τον αγωνιστικό χώρο και τον περιβάλλοντα χώρο του επίσης.
  • Στο γήπεδο της Τούμπας θα λειτουργεί το Τμήμα Εξυπηρέτησης Εισιτηρίων για να βοηθήσει όσους έχουν θέμα με την αγορά εισιτηρίου και την πρόσβαση στο γήπεδο.
  • Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov Wallet από την αγορά του και εντεύθεν, καθώς και στη διαδικασία της μεταβίβασης εισιτηρίων διαρκείας. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο Gov.gr Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) & https://wallet.gov.gr/support.
  • Ταυτοποιούμε τα εισιτήριά μας εγκαίρως, ερχόμαστε νωρίς στο γήπεδο για να αποφύγουμε ενδεχόμενο συνωστισμό, δεν πετάμε αντικείμενα, στηρίζουμε με τη φωνή μας την ομάδας μας στη δύσκολη μάχη που έχει να δώσει.

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.