ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κρατάμε το γήπεδό μας ανοιχτό! Κανείς στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο»

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2024

Για ακόμα μία φορά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εφιστά την προσοχή στους φίλους της ομάδας με φόντο το άνοιγμα των γηπέδων και την επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες της Τούμπας με την αρχή να γίνεται στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Τετάρτης (14/2, 19:30).

«Κρατάμε το γήπεδό μας ανοιχτό! Κανείς στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο! Βάσει της νέας νομοθεσίας και τα παιδιά κάθε ηλικίας θα πρέπει να έρχονται στο γήπεδο με ονομαστικό εισιτήριο. Πάμε όλοι μαζί!», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευση της στα κοινωνικά δίκτυα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Με τη σειρά τους, οι σύνδεσμοι φίλων του Δικεφάλου μέσα από ανακοίνωση τους αναφέρουν χαρακτηριστικά πως, «Από εδώ και πέρα κάθε αγώνας είναι κυριολεκτικά τελικός και η Τούμπα θα βράζει σε όλα τα ματς. Εθιστούμε την προσοχή στους συνοπαδούς μας να μην τους δώσουμε το παραμικρό άλλοθι μιας και τα παιδιά του ΠΟΚ είναι συνηθισμένα είτε να μη βγαίνουν να παίξουν είτε να φεύγουν κατά τη διάρκεια(άμα δεν τους συμφέρει το αποτέλεσμα). Δεν πετάμε το παραμικρό αντικείμενο μέσα, ακούμε τους οργανωτές και αφήνουμε το λαρύγγι μας στο γήπεδο. Απλά λιτά και ΠΑΟΚτσήδικα».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.